För en harmonisk relation mellan hund & människa

RECENSIONER

Från Louise, en kund till oss:

Kakan är som en ny hund och vi jobbar på hundmöten varje dag. Vi har varit inne i stan och gått och på motionsspår med flera hundmöten, inga problem när jag vet hur jag ska tänka och göra, helt underbar känsla!”

Från Christel, en kund till oss:

”Vill sända ett varmt tack för hjälpen vi fick på socialiseringskursen i Rögle i augusti! Ippon som idag fyller ett, har utvecklats enormt, men framför allt har jag ändrat mitt sätt att vara när vi ställs inför olika situationer. Redan första veckan efter kursen blev vi attackerade vid två olika tillfällen av lösspringande hundar. Båda gångerna behöll vi lugnet o Ippon som var kopplad hanterade situationen på ett fantastiskt sätt. Och så har det fortsatt. Så jag säger tusen tack för fantastisk vägledning! När tillfälle (ekonomi) ges kommer jag absolut att gå fler kurser för dig.”

Från Jaqueline, en kund till oss:

”Tack för i lördags! Det kändes riktigt bra. Mannen tyckte också det och det är gott betyg! Sedan verkar hon gladare liksom, kommer fram och vill leka och vill bli kelad mer.”

Från Monica, en kund till oss:

”Tusen, tusen tack för en otroligt givande ”hundpromenad”! Fick bekräftelse på en del tankar och många nya infallsvinklar. Nu ser jag mycket positivt på hundframtiden. Stooor kram!”

Från Rebecca, en kund till oss:

”Jag är så tacksam för din hjälp!!!
Vår vardag har blivit så mycket lättare och Nova har t.o.m. börjat lägga på sig lite!
Jag känner mig nu säker när vi är ute och går även om hon skulle börja skälla för det taggar mig mer att jag ska klara nästa situation bättre.
Möte med andra hundar går framåt, det är inte ofta hon börjar skälla men jag får vara på henne en del. Vi har varit på de första uteträningarna på klubben med många hundar och hon skällde inte på någon utan bara lite osäkert morrande och sen slutade hon att bry sig om dom och det har ALDRIG hänt! Vi kunde träna precis som när vi är själva och nu ska vi t.o.m. tävla i rallylydnad och det var för mig innan vi fick träffa dig något som aldrig skulle kunna hända.
Möte med människor går kanon! Jag kan räkna gångerna hon har startat på en hand! Hon behöver inte hälsa på någon men hon ska kunna möta, gå förbi en stillastående människa eller att någon kommer fram för att prata och det har funkat kanon :). Det har även funkat kanon med min systerdotter. Första gången hon träffade henne efter att vi varit hos dig hoppade Nova upp i fåtöljen för att mysa med henne och det har aldrig hänt. Nova flyr inte heller när systerdottern går åt Novas håll som hon gjorde tidigare. Hon är även avslappnad när vi möter barn ute på rundan om dom inte bryr sig om henne. Verkligen tack för all den hjälpen vi fick! Den har verkligen hjälpt oss så otroligt mycket!”

Från Maj-Britt & Mats, kunder till oss:

”Vill tacka för en fantastisk kurshelg. Den var över alla förväntningar.”

Från Caroline, en kund till oss:

”Alltså Alex, det har bara gått 2 dagar med OJ vilka 2 dagar det har varit, det går verkligen framåt, oförskämt bra framåt! Vi håller Bobbo nere i exaltationen och det är en helt annan hund, nu när vi vet vad/hur vi ska göra så får man sån sjuk pondus, världens coolaste känsla! Kommer ju självklart gå upp och ner men att starta med upp är ju toppen! Vi kände oss lite kaxiga igår så vi satte oss i bilen och mötte upp för ett hundmöte ;), just för att testa att kontrollera exaltationen. Shit, vad häftigt säger ja bara, vi kunde styra upp ett riktigt lyckat hundmöte!! Vi stod och njöt, jag och Gurra, haha! Så absolut att vi fick vad vi kom för! Är så laddad inför socialiseringen, kommer bli riktigt roligt, och säkerligen en utmaning, som vi är så redo för! Kram från en flock mot balans.”

Från Lena, en kund till oss:

”Jag fattar inte riktigt vad som hände när du var här!! I vilket fall som helst så har Zigges sinnesstämning bestått. Inga tecken på att vilja göra utfall. Hoppar inte och beter sig i stort mer respektfullt gentemot mig. Försöker vara den bestämda, lugna ledare som jag förväntas vara. Just hemkommen från promenad med fem hundar. Zigge helt lugn i koppel hela promenaden, Zac lös. Mina kompisar kände inte igen Zigge! Inte kuvad men lugn. Måtte jag kunna fortsätta vara den ledare han behöver! Tack!”

Från Noemi, som har adopterat en hund från oss:

”Hej Alex! Jag ville bara tacka dig för allt. Har inte mått så här bra på länge, Cesar är alltid där för mig och jag för honom. Det du gör är helt underbart, jag ser upp till dig och det du gör. Jag har alltid drömt om att kunna hjälpa och lära mig mer om hundar som är verkligen människans bästa vän. Det går inte att beskriva med ord hur tacksam jag är men jag gör mitt bästa för det du gav mig är det bästa i mitt liv, så tack igen, du är en underbar människa med ett hjärta av guld.”

Från Monica, som har adopterat en hund från oss:

”Innan jag fick Chica hade jag letat i månader efter det som skulle komma att bli min första hund. Nu, som pensionär har min dröm om en hund gått i uppfyllelse! Ville i första hand ha en blandrashund, och viktigt var att både jag o min man var överens om att det sa klick vid första anblicken, och det gjorde det en vacker dag i höstas. När jag hörde Alexandras förtroendeingivande röst, frågade jag om hon möjligtvis inte hade någon hund… Jag och min man var helt överens om att lilla Pepa skulle bli vår hund, och inte bara för att hon var så fantastiskt söt, utan för att beskrivningen av henne var så målande, och passande för oss, lite busig ville vi allt att hon skulle vara, och de andra egenskaperna tyckte vi också var helt i linje vad vi önskade oss. Ja, att allt sen har stämt till punkt och pricka, kan vi bara ge dig kredit för, Alexandra! Vi älskade henne från första stund, och jag känner också att du fortsätter att bry er om lilla Chica, som hon numera heter, genom dina julkort, mail, respons på facebook m.m. Jag är så glad för allt du gjort med Chica. Från att ha varit en mycket rädd hund, är hon en tacksam, glad liten tjej, älskar och är älskad av alla, såväl människor som andra hundar! Vi är så glada att vi fick möjlighet att adoptera vår lilla ”spanjorska” av dig, och jag rekommenderar alla som funderar på att köpa hund att göra detsamma!”

Från Jessica, vars mamma Kristina är en kund till oss:

”Här kommer lite ord från morsan. Hon har verkligen uppskattat dina råd som kommit utifrån möten och telefonsamtal. Hon önskade att hon hade träffat/hört talas om dig mycket tidigare. Dina råd har hjälpt henne att bli starkare som ledare för Morris så han får den hjälp han behöver.”

Från Maria, som har adopterat en hund från oss och kommit som kund med sin tidigare hund:

”Att vi är mycket nöjda med allt som har med ert arbete att göra vet ni nog redan, hoppas jag, och vi tycker ofantligt mycket om er båda.
Vi känner att ni verkligen bryr er om våra hundar och vill att det ska gå bra för oss. Ni stöttar, uppmuntrar och ger oss mod. Jag känner att jag vågar tala om hur jävla korkat man har gjort med sin hund för ni dömer inte, ni förstår.
Jag är så glad att jag såg Inez annons och fastnade för henne, så att jag fick komma i kontakt med er. Det var precis vad vi behövde, som ni vet.”

Från Inger, som har adopterat 3 hundar från oss:

”När jag bestämde mig för min första adoption var det viktigt för mig att få en bra kontakt med den som förmedlade adoptionen. Det har funkat fantastiskt bra med er. Öppna, vänliga, och mycket engagerade har ni varit hela tiden. Efter att ha tagit hand om tre hundar, från er, kan jag bara säga att den information som jag fått passat precis in på mina hundar. Kontakten som vi haft före, under och efter själva adoptionen har varit oerhört värdefull! Jag har hela tiden känt att jag kan ringa om något problem skulle dyka upp (vilket det inte har!). Jag har också känt den kärlek som ni har för djuren och det känns så fint! Mina tre kompisar Kalle, Pelle och Tom är något av det bästa som hänt mig. Helt underbara hundar! Vackra, snälla, lekfulla och väldigt pigga på långa promenader. De charmar faktiskt alla! Senast i dag på vår fm-promenad var det två små killar som sa ”kan vi komma med dig hem och gosa mera med hundarna?”. Gulligt va?
Att adoptera en hund ger SÅ mycket! De blir väldigt tillgivna och det känns också som att jag kanske har gjort lite skillnad för dem.
För mig har det varit viktigt att ni trott på mig som ”matte”. Jag känner att det har varit ärligt menat från er sida och det har bidragit till att det känns än mera rätt för mig!
Jag har haft flera ”ras-hundar” tidigare. Underbara de också, så klart, men att få ta hand om en vuxen individ ger minst lika mycket. Kärleken till djuret sitter i relationen och samspelet. Inte i rasen. Lycka till med allt i fortsättningen! Ni gör en så god gärning!”

* Inger har sedan detta skrevs adopterat sin fjärde hund ifrån oss :).

Från Ingela, som har adopterat en hund från oss:

”Helmer är världens coolaste, finaste, goaste, mest lättlärda hund! TACK, Alexandra!”

Från Maria, mamma till en kund till oss:

”Du är fantastisk på att formulera och skriva. Man blir helt uppslukad. Josse är vansinnigt nöjd med din sammanfattning och med sina hundar.
Peppe har blivit mer lekfull och sprallig. LYCKA. Som sagt hon är så nöjd och tillfreds med livet efter besöket hos er.”

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: