För en harmonisk relation mellan hund & människa

gruppaktiviteter HOS
DOGS OF PEGASUS

Under gruppaktiviteter ingår tjänster som bland annat dagskurser, träningsfika, aktivitetsdagar & andra aktiviteter som sker i grupp tillsammans med andra hundar och deras människor. Dessa aktiviteter passar dig som exempelvis vill träna hundmöten, passivitet samt socialisera din hund i grupp, men inte behöver lika mycket individuell vägledning som de privata uppläggen.

AKTIVITETSDAG
45 min:
400 kr/aktivitet/ekipage
Limmared

I vår Aktivitetsdag ingår tre olika aktiviteter som sker tillsammans med andra deltagare och man väljer att antingen delta i en eller flera, gärna i samråd med oss om man känner sig osäker. Aktivitetsdagen hålls en söndag i månaden, vilket annonseras löpande.

Varje aktivitet pågår i 45 min med 15 min paus däremellan, och kostar 400 kr per ekipage med en hund + en människa. Tillägg för extra hund eller människa är 200 kr/aktivitet. Deltagare utan hund betalar 300 kr/aktivitet. Det går att låna en hund av oss för den som vill. Personligt ansvar råder.
Löptik ej tillåtet.

Alternativen är följande:

  • PAY & TRAIN: Hundmötesträning
  • PAY & PAUSE: Passivitetsträning
  • PAY & PLAY: Socialisering

VALPVIMMEL
60 min: 400 kr/ekipage
Limmared

Utöver de valpkurser som vi har regelbundet erbjuder vi även ”lösa” valpträffar. Vi ses i en timme för att socialisera, passivitetsträna och miljöträna valparna samtidigt som man får möjlighet att ställa alla sina frågor och få tips och råd. Lite som öppna förskolan fast hårigare! Ta del av gemenskapen i en grupp med liknande upplevelser, ambitioner och farhågor, stora som små funderingar, som söker information och redakap för att ta sig framåt. Du får lära dig hur du kan utvecklas med din hund och skapa ett starkare band. Fördelarna är många!
Valpvimmel anordnas varannan månad för valpar mellan 3-7 månader, vilket annonseras löpande.

Valpvimmel kostar 400 kr per ekipage med en människa + en hund. Ytterligare person ifrån samma hushåll betalar 300 kr.

HANTERA NÄRA
60 min: 400 kr/ekipage
Limmared

Utmärkt gruppträning för att hantera sin hund på ett säkrare och smidigare sätt. Vi håller öppet för deltagarnas egna önskemål och kan gå igenom saker som att klippa klor, borsta och klippa päls, ta på och av munkorg, ansa tassar och ansikte, göra en allmän undersökning, ge massage, torka tassar, lägga om bandage, lyfta hund (av praktiska skäl), vänja vid ljud av fön och klippmaskin m.m. Vi övar inte på allt på samma gång, utan detta är ett urval av moment som varieras beroende på deltagarnas behov. Ambitionen är inte att övertyga hunden om att all hantering är underbar, utan att göra hanteringen tryggare, lugnare, säkrare, som en naturlig del av en balanserad relation. I de fall där endast experthantering är lämplig, går det att få hjälp med det efter kursen. Påtala för oss om du misstänker att så är fallet. Hantera Nära anordnas varannan månad, och annonseras löpande.

Hantera Nära kostar 400 kr perekipage med en människa + en hund. Ytterligare person ifrån samma hushåll betalar 300 kr.
För privat assistans efter kursen tillkommer 300 kr.

STADSPROMENAD
60 min: 500 kr/ekipage
Göteborg

Haka på när vi ses för en långpromenad i Göteborgs stadskärna och få hjälp med hundpromenaden, vare sig det handlar om koppelteknik, impulskontroll/reaktivitet, följsamhet, ledarskap eller ”bara” skapa nya, positiva erfarenheter i stöttande sällskap och stimulerande miljö. Står du och stampar eller vill du avancera till nästa nivå? Då kan detta vara precis vad du och din hund behöver. Stadspromenader anordnas minst en vardag i månaden, vilket annonseras löpande. Personligt ansvar råder.

Stadspromenad i Göteborg kostar 500 kr/ekipage med en människa + en hund. Ytterligare människa eller hund från samma hushåll betalar 300 kr. Möjlighet att fortsätta en timme efter utsatt tid finns, till priset av 300 kr/ekipage.
Ej löptikar.

TRÄNINGSFIKA
60 min
inkl. fika med påtår:
450 kr/ekipage
Limmared

En aktivitet som förbereder både dig och din hund för utamningen i att multitaska och hantera distraktioner i sociala miljöer. Det är den perfekta träningen inför sommarens uteserveringar och picknicks, samt släktträffar och andra sociala sammankomster i alla säsonger. Vi ses för en fika i gott sällskap och under vår vägledning övar man på att guida sin hund till att slappna av och komma till ro, fokusera på sin uppgift som följeslagare och behålla kontakten med sin ledare. BONUS! Det bjuds på trevligt, öppet samtal med högt i tak, inklusive rådgivning för diverse hundbestyr. Träningsfika anordnas en vardagskväll per månad, vilket annonseras löpande. Personligt ansvar råder. Ej löptik.

Träningsfika inklusive fika med påtår: 450 kr för ekipage med en människa + en hund. Ytterligare hund eller människa ifrån samma hushåll betalar 300 kr

Vill du anmäla dig till en aktivitet?

Anmälan görs via mail eller via privat meddelande på sociala medier när aktiviteter annonseras! Kontakta oss om du har några frågor.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: