För en harmonisk relation mellan hund & människa

inackordering HOS
DOGS OF PEGASUS

Inackordering innebär att din hund lämnas hos oss för ändamål som exempelvis rehabilitering, passning/övernattning eller Social Sleepover. Dessa tjänster passar dig som antingen vill rehabilitera din hund eller lämna den för passning.

BOOT CAMP
7000 kr/vecka
eller 1200 kr/dygn
Storhelg/allmän helgdag (inkl. Julafton & nyårsafton): 1500 kr/dygn

Vi rehabiliterar och intensivtränar hundar vars beteende kräver insatser som övergår kundens personliga förutsättningar. Varje vistelse är helt skräddarsydd utefter den aktuella hundens behov och anpassas även i takt med hundens utveckling i realtid. Alla typer av hundar, problematik och svårighetsgrad välkomnas. En konsultation ingår vid återlämning av hunden, samt våra skriftliga råd och instruktioner. Boot Camp riktar sig till genuint engagerade personer som avser att följa upp den träning som hunden har fått, dels på egen hand men även tillsammans med oss. Man bör därför ha i åtanke att det tillkommer fortsatt träning under vår vägledning, vilket bokas och betalas separat. Boot camp är starten på livslång förändring och förbättring. Minimumtiden för Boot Camp är två veckor.

BOOT CAMP +1

Vi har sedan länge boot camp för hundar, men nu finns äntligen möjlighet att boot campa tillsammans med sin hund! Med eller utan ett klassiskt boot camp i bagaget, ses vi för att analysera, ta fram en plan, öva, justera och finlira träningen.

Här blir inte bara hunden utbildad, utan även människan får personlig coaching under flera intensiva dagar. Utbildningen är privat och upplägget anpassas helt till det som behöver göras i varje enskilt fall. Det här är perfekt för den som vill utvecklas sida vid sida med sin hund och följa kurvan från start. Utöver en utmanande, spännande och oförglömlig process, skapar det också ännu bättre förutsättningar för hållbara resultat.

4 dagar 5 tim/dag (20 timmar)
Pris: 30 000 kr
Boot Camp +2 (20 tim): + 10 000 kr


8 dagar 5 tim/dag (40 timmar)
Pris: 50 000 kr
Boot Camp +2 (40 tim): + 20 000 kr

ÖVERNATTNING
500 kr/dygn
i valfritt antal dagar
Storhelg/allmän helgdag (inkl. Julafton & nyårsafton): 800 kr/dygn

För hundar som antingen behöver hållas separat eller är redan är självgående bland andra hundar.

Tillägg på 200 kr/dygn för löptik eller extremt destruktiv hund (inklusive okastrerad hanhund som kissar inomhus konstant).

SOCIAL SLEEPOVER
700 kr/dygn
i valfritt antal dagar
Storhelg/allmän helgdag (inkl. Julafton & nyårsafton): 1000 kr/dygn

Hunden socialiseras dagligen med hundar som handplockas för ändamålet enligt en individanpassad plan. Beroende på tidslängd så varieras dessutom grupperna för mesta och bästa effekt. Syftet är att maximera hundens vistelse och skapa förutsättningar för utveckling enligt den enskildes behov. Det är en smart, effektiv och lyxigare variant av hundpassning som lämpar sig för hundar som skulle behöva öva sina sociala färdigheter men inte är aggressiva (som ”aggressiv” räknas hundar med kort stubin som satsar på att skada andra. För bland annat dessa individer finns redan alternativet Boot Camp).

VILL DU SKICKA EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN?

Fyll i och skicka formuläret nedan så återkommer vi snarast möjligt. Tack!

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: