Kontakt

Om du har frågor och funderingar, vill ha mer information eller om du bara vill lämna synpunkter på min verksamhet, tveka inte att höra av dig!

Email (lättast att få kontakt):

dogsofpegasus@live.com

Telefon:

0737-13 80 98

Verksamheten finns huvudsakligen i Limmared (Tranemo kommun) med omnejd.

Evian & Bob

27 kommentarer

27 tankar om “Kontakt

 1. God Morgon! Läste om dig i Strömstads Tidningen imorse. När kommer du till Björneröds Gård? Jag har en snart 10 -årig Amris, Wilma, som har blivit en liten ”bitch” mot andra hundar. Bara vissa hon gillar, de andra viftar hon på svansen åt och hugger. Är väl i sista minuten då det blivit en gammal dam som knappt hör. Men det kommer finnas fler hundar i mitt liv, och eg vill jag jobba precis som du :)Nåväl, när har du kursen? Kram Ps. Vilken fantastisk chans att ha fått vara hos Cesar Milan, oaw. MVH Madeleine

  • Hej Madeleine!

   Kul att du vill komma! Den är helgen den 26-27 oktober, men redan på fredagen den 25/10 kan man komma på info/teori. Gammal eller inte, Wilma är mer än välkommen och jag tror och hoppas att ni kommer få ut en hel del av det, båda två 🙂
   Säg till om du vill anmäla dig!

   Kram,
   Alex

  • Hej
   Tack för ett superbra program. Jag blir glad av att se ditt förhållningssätt med människor och djur. För mig har det alltid varit naturligt att vara med djur på det sättet.

 2. Hej om man vill ha en konsultation angående seperationsångest kommer du hem till oss då eller vart behöver vi åka i sådana fall?

  • Hej! Då börjar vi med en konsultation här hos mig. Eftersom separationsångesten skapas och eskalerar utav mer än att bli lämnad så behöver jag ta mig en titt på hela er relation, och det kan göras hos mig, där jag har tillgång till fler verktyg.

 3. Hej. Jag har en schäfer hane på 3 år som är omplacerad hos mig och han har problem med barn. Han har inga problem med spädbarn men med barn som är i åldern att dom kan gå. Jag har ingen aning vad han har vart med om innan jag fick han, men jag vet att han inte är aggressiv utan han är nog osäker. Jag har fått höra att det är omöjligt att få han att ”tycka om barn”. Är detta sant eller finns det sätt att få han att bli trygg runt barn? Har träffat en kille med en pojk på 1 1/2 år och jag vill väldigt gärna att detta ska funka.
  Mvh Mikaela

  • Hej Mikaela!

   Det är absolut ingen omöjlighet! Det kräver tid, tålamod och engagemang, men det kan helt klart gå. Vill du ha hjälp med det så är det bara att hojta till så kan vi boka tid för en konsultation. Lycka till! /Alex

 4. Hej!
  Har du några planer på att komma till Stockholms eller Uppsala? Skulle behöva dig. Skulle jag kunna komma till dig?
  mvh
  Maria Ahnell

 5. Hej.
  Har du planer på att komma upp till norra Norrland någonting? Jag behöver hjälp med min osäkra, glad, självständiga och impulsiva Golden tik. Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt 😦
  Mvh Lisa

  • Hejsan!
   Jag hjälper dig gärna men har tyvärr inga planer på att ta mig till Norrland i år. Har du ingen möjlighet att göra en liten utflykt av ett besök hos mig? 🙂
   Mvh, Alex

 6. Hej, min dotter har en boxervalp på 6 månader där det uppdagats att han är döv. Har du någon speciell träning för döva hundar som man kan ta del av?

  • Hejsan!

   Med döva hundar är det viktigt att skapa en pålitlig följsamhet och bygga vidare på visuella kommunikationsformer med hjälp utav kroppsspråk och handsignaler. Det gäller att öka svårighetsgraden i takt med att hunden briljerar i föregående moment så att man inte är för snabb och förlorar kontakten på vägen. Jag kan tänka mig att det finns en hel del bra information om man söker på ”deaf dog training” på YouTube. Lycka till!

   Mvh,
   Alex

 7. Hej! Jag har alldeles nyss upptäckt din verksamhet och din sida här på webben, jag är mäkta imponerad av ditt arbete med att hjälpa hundägare att komma tillrätta med olika problembeteenden och framför allt över ditt arbete med att hitta adoptörer till både svenska och utländska hundar, du är verkligen en sann hundvän! Jag har skrivit till dig innan, om att adoptera och jag undrar hur man kommer i kontakt med dig och jag undrar om man kan anmäla sitt intresse för att adoptera och sen få din hjälp med att välja en hund som passar in i vår familj med våra förutsättningar m.m. //Vänliga hälsingar Gunilla

 8. Hej. Jag har en spansk vattenhund som blir 3 år i maj och som har gett oss stora problem.
  Problemen består i att han inte vill lyssna, svårt att koncentrera sig, och kan inte koppla av.
  Har gått både valp, fortsättningskurs, vardagslydnad samt aktiveringskurs samt en duktig coach som har försökt komma till rätta med problemen. men det kvarstår tyvärr.
  Tror du att du kan hjälpa oss? Vi bor i Ulricehamn så det är lätt att komma till dig om du tror det finns hopp.

  Hälsningar Bosse

  • Hej Bosse!

   Jag är absolut hoppfull och hjälper er gärna med er hund. Det som ni upplever med honom är en vanlig sorts problematik som många känner igen sig i, inte minst med aktiva och energiska hundar. Slå mig en signal eller skicka mig ett mail om ni vill boka tid för en konsultation. Mina kontaktuppgifter hittar ni under fliken ”Kontakt” på hemsidan.

   Mvh,
   Alexandra

   • Hej Alexandra
    Vill att du tar kontakt med mejl såvida får bestämma en dag då vi kan träffas. Jag kan onsdag, torsdag och fredagar. Så slå gärna en signal till 0708-739447
    Hälsningar. Bosse har

 9. Hej Alexandra!
  Helt klart med tillrättavisning!
  Se bara hur tikarna uppfostrar sina valpar.
  Sedan kan ju gott uppförande förstärkas med ex.vis en godbit.
  Hälsningar
  Ingvar N

 10. Hej Alexandra!
  Såg ditt programmet om dig på tv. Tyckte det var intressant, roligt och berörande, bland det bästa program jag sett.
  Kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag såg hundarna i Spanien och när du berättade om din pappa.
  Jag håller fullständigt med dig och Cesars sätt att se på hunduppfostran…skulle vilja se Anders Hallberg ta sig an en fullständigt farlig och ilsken hund, köttbullar skulle nog inte funka där.
  Jag önskar dig och din man all lycka med alla era djur och andras.

  MVH
  Iréne

 11. Jag blev så berörd av ditt fina program på svt, jag grät halva programmet.
  Jag förstår VERKLIGEN ditt sätt att bemöta hundar. När ska människor förstå att hundar och människor är såå olika. Vi har inte samma språk.
  Hundar förstår inte människor. Vi kan aldrig förmänskliga dom. Ditt sätt att bemöta problemhundrar är fantastiskt
  men du har det också i din fina persolighet♥️🐾♥️🐾♥️🐾♥️

 12. Hej Alexandra! Såg precis ditt program på svt play❤️
  Jag blev väldigt rörd och glad❤️❤️ Jag vill tacka dig för allt du gör för våra fyrbenta vänner🐾♥️Själv bor jag på Kreta, flyttade hit 2018.
  Jag själv är aktiv och hjälper de hemlösa djuren här nere så gott jag kan♥️
  Jag blir väldigt upprörd av hur människor pratar skit om andra som försöker göra gott för djur. Jag säger bara till dig att fortsätt göra gott för djuren♥️Du är underbar ♥️
  Skickar massa kramar från en Göteborgs tjej som nu är utvandrad till Kreta. Tack igen till dig och din man, såklart♥️

 13. Hej! Jag vill gärna gå någon 2 dagars kurs hos dig med min vovve det är en vit schäfer och en okastread hane, jag kan gå vilken kurs som helst för både jag och Kansas har nytta av Det, men jag undrar bara när du har nått på gång…?
  Mvh Eva Pettersson 😊

 14. Du är ju helt fantastisk, tänk om det fanns fler människor med det hjärtat som du måste ha.
  Du gör ett väldigt fint jobb med hundarna. Såg precis din dokumentär. Grymt jobbat👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s