För en harmonisk relation mellan hund & människa

PRIVAT HJÄLP HOS
DOGS OF PEGASUS

Här finns våra tjänster där du som hundägare får privat tid med oss av olika anledningar.
Detta kan exempelvis innefatta en konsultation, hundmötesträning, samtal för uppföljning eller liknande.
Dessa tjänster passar dig som har problematik & aldrig varit hos oss förut eller behöver en mer specifik vägledning som inte lämpar sig i en gruppaktivitet.

Akuttaxa vid t.ex. brådskande fall (gäller för konsultation utöver ordinarie arbetstider eller vid inkallning på ledig dag. Kunden får ge sitt godkännande på förhand): 500 – 1000 kr extra.

Villkor för avbokning av privat konsultation:

KONSULTATION
ca 2 timmar, från 2300 kr
Limmared

Alexandra Ortega, Hundrelationsexpert: 2500 kr

Hanna Anagrius, Hundrelationskonsult: 2300 kr

Under en konsultation gör vi en inventering av hundens vardag, de problem man upplever, och vad man vill uppnå. Baserat på det tar vi fram en konkret och skräddarsydd åtgärdsplan med väl beprövade lösningar för kunden att följa. Vi visar hur man ska göra och i de fall tiden räcker till (det gör det oftast) övar man även praktiskt under vägledning.

Hunden är alltid med under en konsultation. Har har man flera hundar men bara söker hjälp för en, uppmuntrar vi till att alla ens hundar följer med, om möjligt. Medtaget sällskap välkomnas.

DISTANS-
KONSULTATION
60 min: 1500 kr
90 min: 2000 kr
2 timmar: 2500 kr
Telefonkontakt

Lämpar sig extra bra för personer som inte har möjlighet att besöka oss, i särskilt brådskande fall som inte lämnar utrymme för att boka ett besök, eller som uppföljning efter ett besök som redan har ägt rum.
Det som inte går att genomföra under en telefonkonsultation är praktiska träningsmoment.
Man får en konkret åtgärdsplan ändå men specifika, praktiska åtgärder kan enbart diskuteras som en teori om de är obekanta, och vissa nyanser av åtgärdsplanen kan utebli i de fall vi inte har träffats tidigare.

Konsultationen sker på telefon. Hunden behöver sällan närvara.

FÖREBYGGANDE
UTVÄRDERING
60 min: 1500 kr
Limmared

Den här tjänsten är till för dig som har en ny hund (inom 6 månader efter införskaffandet), oavsett ålder, och vill lära känna den individen på djupet för att få reda på hur man kan undvika problem och uppmuntra önskade beteenden istället. Ju bättre man känner sin hund och ju mer medveten man är om sitt eget beteende, desto bättre är förutsättningarna för framgång. Det är den absolut bästa investeringen man kan göra för sin hund!

En förebyggande utvärdering fungerar ungefär som en konsultation, fast i ett kortare format, och handlar om att från början avstyra – istället för att i efterhand behandla – oönskade beteenden.

TRÄNINGSTIMME
60 min: 1500 kr

Efter man har haft sin första konsultation går det att boka tid timsvis, som man fyller med den typ av träning som kunden önskar och behöver. Vanliga exempel på träning är koppelträning, hundmöten, socialisering med andra hundar, hanteringsträning för den som har det svårt med olika typer av hundvård eller undersökning, passivitetsträning etc. Alla svårighetsgrader välkomnas.

Även uppföljning för dig som redan haft en konsultation passar ofta (men inte alltid) till denna tjänst.

VILL DU SKICKA EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan för att fullfölja din bokning. Tack!

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: