Arkiv

Info om hur vi kan hjälpa dig

✳️ I första hand bokar man tid för en konsultation. Under en konsultation gör jag en professionell utvärdering, tar fram en åtgärdsplan, visar hur man ska göra samt att man får öva under min vägledning. Exakt vilka praktiska moment som ingår är individuellt och är svårt att avgöra på förhand, eftersom varje upplägg skräddarsys för kunden i fråga. Efterföljande rådgivning via text eller telefonsamtal och tillgång till en sluten promenadgrupp för vidare träning ingår.

🔹 Tid: ca 2 timmar

🔹 Kostnad: 2000 kr

🔹 Passar: Alla, då upplägget individanpassas.

🔹 Tidsbokning: Alltid via dogsofpegasus@live.com, PM på vår facebooksida, DM på @dogsofpegasus, sms eller samtal till 0737-13 80 98.

✳️ Efter konsultation går det att boka 60 minuter långa träningspass. Denna timme kan fyllas med hundmöten, koppelträning, socialisering (med människor, hundar eller katter), passivitetsträning, hantering etc. Det utgör samtidigt en uppföljning inklusive utvecklande feedback och eventuella justeringar för att ta sig vidare till nästa nivå.

🔺 Tid: 60 minuter.

🔺 Kostnad: 1200 kr.

🔺 Passar: Alla som redan har varit här för en konsultation eller har ett väldigt specifikt bekymmer som kan punktbehandlas.

✳️ Har man inte haft sin hund längre än 6 månader så kan man boka tid för en förebyggande utvärdering. Det funkar ungefär som en konsultation fast i kortare format, med syftet att få en professionell utvärdering tidigt så man får reda på vad man bör ha i åtanke för att maximera sin relation och sitt hundliv. Man får veta hur ens egna egenskaper samspelar med hundens, och hur man kan förvalta den kombinationen som bäst för att förebygga framtida problem.

🔹 Tid: 60 minuter

🔹 Kostnad: 1000 kr

🔹 Passar: De som inte har haft sin hund längre tid än 6 månader oavsett hundens ålder.

✳️ Det går att överlämna sin hund till oss för rehabilitering och/eller intensivträning, även kallat boot camp. Då får hunden leva med oss och vår flock i hemmiljö, vilket innebär att hunden socialiseras 24/7, men på ett sätt som gör hunden lugnare och mer tillfreds. Hunden får också assistera oss i arbetet med andra kunder och hundar. Denna uppgift ökar hundens självkänsla, självförtroende och följsamhet. Det gör hunden tryggare, stadigare och mer tillförlitlig. Utöver detta får hunden ett skräddarsytt träningsupplägg där vi ägnar oss åt att öva på det som behövs. Det är en fördel att ses för en konsultation innan man överlämnar sin hund för boot camp, eftersom man då får veta hur man kan förbereda hunden på bästa sätt för att maximera tiden som hen är här. Minimitiden för boot camp är två veckor och tidslängden avtalas enskilt.

🔺 Tid: Från två veckor och uppåt.

🔺 Kostnad: 6000 kr/vecka. 1000 kr/dygn.

🔺 Passar: Alla som vill och kan och är seriöst engagerade i sin hund, och speciellt den som inte kommer att klara av sin hund om problematiken inte blir mer lätthanterig snabbt.

✳️ Som en del av vårt koncept att hjälpa en hund ingår det att hjälpa människan att bli en mer avslappnad och självsäker person. Ofta är grundorsaken till att man har svårt att stå på sig och stå upp för sig själv att man har dålig självkänsla och/eller bristande självförtroende. Rötterna kan sitta djupt och ha och göra med helt andra saker än vad som upptäcks via en ytlig överblick eller lite vardagsgrubblande. Ibland behöver man bara någon som lyssnar, agerar bollplank och erbjuder andra synvinklar och perspektiv för att ta sig framåt. Någon som peppar och stöttar men också är ärlig och uppriktig för att det behövs. Då kan man boka coaching med mig, antingen för att ses hos oss eller per telefon.

🔹 Tid: 60 minuter.

🔹 Kostnad: 500 kr.

🔹 Passar: Alla som vill investera i sin personliga utveckling och inser värdet i balansen mellan ris och ros, vilket onekligen är positivt för ens hund.

✳️ Vi är öppna för alla typer av förfrågningar och gör alltid vårt bästa för att vara tillmötesgående så länge det är rimligt och genomförbart. Så fråga om du är osäker! Denna information gäller våra privatalternativ, sedan finns ju alla våra gruppkoncept också!

⚠️ Obs! Vi tar emot kunder både på kvällar, helger och helgdagar utan extra kostnad. 👌

Mot balans. 💖

En liten uppdatering

Mellan den dagliga skötseln av djuren här på gården och alla möten med kunder och deras underbara hundar, sitter jag och svarar på mail, meddelanden och samtal. Även en hel del brev, vilket jag älskar, har kommit med posten! 💌 Än så länge har jag bara hunnit med en bråkdel av alla bokningsförfrågningar så jag måste be om mer tid och ännu mera tålamod. Dygnet har bara så många timmar och flocken, inklusive vår bootcampare Goliath, kräver flera av dem. 🐕

Jag har också gjort några andra avstickare i veckan, till förmån för att sprida ordet om min filosofi gällande hundar och människans relation till dem. 📣 Jag delar länkarna till radiointervjuerna i Rix FM och P4 Extra, samt till min debattartikel i Göteborgs Posten nedan.

Nästa vecka föreläser jag på Änglahundens Hunddagis i Borås (det går att söka upp evenemanget på facebook men jag lyckades inte kopiera länken), och så är det premiär för Energikursen hos oss i Limmared. 🥳 Däremellan och därefter fortsätter jag att ta emot kunder för privatkonsultationer. Så fort jag hinner ska jag planera för fler kurser och Pay & Play/Train/Pause i vår, så håll utkik efter det både här på facebook, hemsidan (www.dogsofpegasus.com) och instagram (@dogsofpegasus). 🐾

Mot balans! 🍒

🔹 Göteborgs Posten:

http://www.gp.se/1.24193572

🔹 Rix FM:

https://www.ilikeradio.se/rixfm/lyssna-igen/program/martina-thun/17949/

🔹 P4 Extra:

http://p4dela.sverigesradio.se/?id=17767

Ny tid denna söndag!!!

Efter söndagens Pay & Play, som är för hundar upp till 25 kg, så blir det Pay & Train med hundmötesträning (för alla hundar) på agendan. Därför gör vi ett undantag och kör Pay & Play kl.11-12. Observera att tidsändringen är en engångsföreteelse! Pay & Train är kl.13-14 med utgångsplats utanför ICA i Limmared samma dag. Glöm inte att anmäla dig på förhand om du kommer! Tfn: 0737-13 80 98 eller dogsofpegasus@live.com eller via privat/direktmeddelande på Dogs of Pegasus facebooksida respektive instagram @dogsofpegasus.

VÄLKOMNA!