OBS! OBS! OBS!

‼️🚨 Ja, HJÄLP! 🚨‼️

Sedan i tisdags har jag inte haft åtkomst till något inne på den här facebooksidan. Jag ser ut att vara inloggad men i övrigt är alla sidor i appen blanka. Jag vågar inte logga ut för då lär jag inte kunna logga in igen, då jag redan har testat på datorn utan framgång. Jag har raderat och laddat ner appen på nytt utan att det gör någon skillnad, och det ser dessvärre likadant ut även på Ammes mobil. 😖 Jag kan alltså inte se några kommentarer inifrån, och saknar även tillgång till min inkorg.

Utifrån ser ju sidan ut att fungera och jag kan se den, precis som ni, från mitt privata facebookkonto, men därifrån kan jag inte moderera Dogs of Pegasus sida. Jag har sänt en massa felmeddelanden till facebook men de verkar inte kunna kontaktas i övrigt och än har de inte varit hjälpsamma i alla fall. 😕

Så tills detta löser sig så kommer ni inte att kunna nå mig via facebook. ⛔️ Istället får ni maila till dogsofpegasus@live.com. 📨 Har vi ett pågående ärende så som en tidsbokning, eller om ni har kontaktat mig gällande något annat, så har jag ingen möjlighet att följa upp det just nu, utan ni behöver alltså maila till mig och återuppta kontakten själva den vägen.

Jag hoppas innerligt att det löser sig snart så att allt kan fortsätta som vanligt inom kort. 🙏

⚠️ OBS!!! ⚠️

Se till att följa oss på instagram @dogsofpegasus och vår hemsida http://www.dogsofpegasus.com ifall facebooksidan kapsejar helt och hållet, för annars missar ni utvecklingen av detta och vad åtgärden blir i slutändan. 😭

Mot balans. 💔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: