En liten uppdatering

Mellan den dagliga skötseln av djuren här på gården och alla möten med kunder och deras underbara hundar, sitter jag och svarar på mail, meddelanden och samtal. Även en hel del brev, vilket jag älskar, har kommit med posten! 💌 Än så länge har jag bara hunnit med en bråkdel av alla bokningsförfrågningar så jag måste be om mer tid och ännu mera tålamod. Dygnet har bara så många timmar och flocken, inklusive vår bootcampare Goliath, kräver flera av dem. 🐕

Jag har också gjort några andra avstickare i veckan, till förmån för att sprida ordet om min filosofi gällande hundar och människans relation till dem. 📣 Jag delar länkarna till radiointervjuerna i Rix FM och P4 Extra, samt till min debattartikel i Göteborgs Posten nedan.

Nästa vecka föreläser jag på Änglahundens Hunddagis i Borås (det går att söka upp evenemanget på facebook men jag lyckades inte kopiera länken), och så är det premiär för Energikursen hos oss i Limmared. 🥳 Däremellan och därefter fortsätter jag att ta emot kunder för privatkonsultationer. Så fort jag hinner ska jag planera för fler kurser och Pay & Play/Train/Pause i vår, så håll utkik efter det både här på facebook, hemsidan (www.dogsofpegasus.com) och instagram (@dogsofpegasus). 🐾

Mot balans! 🍒

🔹 Göteborgs Posten:

http://www.gp.se/1.24193572

🔹 Rix FM:

https://www.ilikeradio.se/rixfm/lyssna-igen/program/martina-thun/17949/

🔹 P4 Extra:

http://p4dela.sverigesradio.se/?id=17767

Ett svar till ”En liten uppdatering”

  1. Tacksam att du/ni finns på ”nåbart”avstånd❤kommer oxå kontakta dej när jag återigen är redo för ny hund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: