Ny tid denna söndag!!!

Efter söndagens Pay & Play, som är för hundar upp till 25 kg, så blir det Pay & Train med hundmötesträning (för alla hundar) på agendan. Därför gör vi ett undantag och kör Pay & Play kl.11-12. Observera att tidsändringen är en engångsföreteelse! Pay & Train är kl.13-14 med utgångsplats utanför ICA i Limmared samma dag. Glöm inte att anmäla dig på förhand om du kommer! Tfn: 0737-13 80 98 eller dogsofpegasus@live.com eller via privat/direktmeddelande på Dogs of Pegasus facebooksida respektive instagram @dogsofpegasus.

VÄLKOMNA!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: