För er som funderar på att gå min kurs, och till er som redan har gjort det

Veckorna går och kurserna i både Göteborg och Tranemo har ägt rum. Jag kan vara ganska tjatig och har inte alltid vett att hålla tyst eller sluta prata när nog är nog, men jag saknar faktiskt ord för att kunna beskriva känslorna under och efter en kurs… Jag blir så inspirerad av alla vackra människor jag har nöjet att få träffa, jag blir så rörd över deras kärlek till och lojalitet och engagemang för sina underbara hundar, och jag glömmer aldrig ett ansikte, och definitivt inte en hund.

Det är något oerhört fint när en grupp människor samlas, delar upplevelser och erfarenheter, öppnar upp inför vilt främmande människor, och till och med rörs till tårar över hela grejen – allt för vår gemensamma ambition om en bättre relation till våra hundar. Målet är viktigt, men resan desto viktigare, och det är så fantastiskt att kunna lära av och stärka varandra i något som ibland känns obarmhärtigt svårt. Var och en av ”mina” älskade deltagare innebär ett steg närmare balans, och jag vill att ni ska veta hur imponerad jag är av er alla!

För er som funderar på att gå min kurs i hundpsykologi och problemlösning, haka på nu! Under hösten kommer jag att resa runt betydligt mindre då jag har andra projekt på gång på hemmaplan. Det finns fortfarande platser kvar till kursen i Stockholm, men kursen i Helsingborg är full och fler är inte planerade i dagsläget. Fortsättningsvis så kommer kurserna mestadels att hållas i Tranemo och Göteborg, så missa inte er chans, Stockholmare!

Kurs i Hundpsykologi och problemlösning Del 1

Var: Gribbylundsvägen 3 i Täby, Stockholm

När: 9-11 Maj

Kostnad: 3000 kr inkl. lunch, fika och frukt.

Hur: Anmälan görs omgående till dogsofpegasus@live.com. Vi behöver veta ditt namn, telefonnummer, din hunds namn, ålder, kön, sort och kort om eventuell problematik. Tala gärna om ifall den är kastrerad eller inte.

Övrigt: Fredagens föreläsning/teori mellan kl.18-20.30 är öppen för alla och kostar 300 kr/person. Föranmälan uppskattas.

VÄLKOMNA!

Först hade vi Göteborg:

015
I Göteborg trotsade vi förmiddagskylan.
Dagen startar med en flockpromenad.
Dagen startar med en flockpromenad.
Lokalen var liten men vi fick det att funka i sann "glad Göteborgare-anda" :)
Lokalen var liten men vi fick det att funka i sann ”go’ och glad Göteborgare-anda” 🙂
Här har vi en glad en ! :)
Här har vi en glad en ! 🙂
Flockpromenaden är en uppskattad aktivitet bland deltagarna - åtminstone när det är över och man har insett att det inte är så farligt ;)
Flockpromenaden är en uppskattad aktivitet bland deltagarna – åtminstone när det är över och man har insett att det inte är så farligt 😉
Alla hundar är mer än välkomna. Ricky är en grann och ståtlig kille!
Alla hundar är mer än välkomna. Ricky är en grann och ståtlig kille!
Det var nästan lite "hemma hos"-känsla i Göteborg, lite som att vara på läger med andra hundentusiaster :)
Det var nästan lite ”hemma hos”-känsla i Göteborg, lite som att vara på läger med andra hundentusiaster…
... och alla hundar var bjudna ;)
… och alla hundar var bjudna 😉

Och sedan var det dags för Tranemo:

Det var ett glatt gäng människor...
Det var ett glatt gäng människor…
... och fantastiska hundar som verkligen levererade!
… och fantastiska hundar som verkligen levererade!
Sofia är en naturbegåvning...
Sofia är en naturbegåvning…
... men hon var inte den enda! Kolla in Mona, som för övrigt hade fått kursen i födelsedagspresent. Hon fick in både sin egen dogo argentino, finaste Zita, och mysigaste pitbullen, Lita, som båda hade "problem" inledningsvis. Riktigt bra jobbat, Mona!
… men hon var inte den enda! Kolla in Mona, som för övrigt hade fått kursen i födelsedagspresent. Hon fick plats med både sin egen dogo argentino, finaste Zita, och mysigaste pitbullen, Lita, som båda hade ”problem” inledningsvis. Riktigt bra jobbat, Mona!
Och allas vår Gitte, förstås, som har hand om lokalen i Tranemo där vi håller till. Gitte fick gå tillbaka med flocken och det löste hon galant.
Och allas vår Gitte, förstås, som har hand om lokalen i Tranemo där vi håller till. Gitte fick gå tillbaka med flocken och det löste hon galant.

Kursen har aldrig fått ett sämre betyg än 4,8 av 5 möjliga, men nu sist skedde det oväntade, och vi kammade alltså hem 5 ”poäng” av 5!!! Det går ju inte att toppa det, och därmed vill jag passa på att tacka så mycket för att ni har varit så öppna, tillitsfulla och välvilliga inför att skapa en mer harmonisk tillvaro för er, vårt samhälle, men framför allt era lyckostar till hundar!

Mot balans.

P.S: Det händer att bekymrade hundägare hör av sig för att de så gärna vill vara med, men oroar sig över att det inte skulle fungera med deras hundar och den specifika problematiken de har. Därför vill jag ta tillfället i akt att understryka att ALLA hundar är välkomna! Kursen individanpassas och det är mitt jobb att se till att alla får plats, trivs och går hem nöjda och belåtna. Stämningen är väldigt familjär och jag tillåter inte att någon dömer någon. Vi drar alla nytta av att få ta del av hur verkligheten ser ut, hur reaktiv den än må vara.

Här följer några utav deltagarnas respons:

”Tack för den bästa hundkurs som jag har varit med om. Det finns knappast ord för hur bra det var… Min osäkerhet försvann när jag gick med hundflocken…”

”Tack för en fantastisk kurs i helgen! Har aldrig fått ut så mycket någonsin av någon kurs. Du har blivit en stor förebild och jag ska verkligen kämpa med att bli en bättre ledare!”

”Känner ett lyckorus, men även en stark motivation och inspiration”

”Ser fram emot Del 2!”

 

 

 

2 svar till ”För er som funderar på att gå min kurs, och till er som redan har gjort det”

 1. Lise-Lotte Larsson profilbild
  Lise-Lotte Larsson

  Än en gång 1000 tack!! Vilken underbar, fantastisk helg det var. Det är lättare på pappret än i verkligheten men med din hjälp ska jag verkligen försöka bli en görare o inte bara en hörare. Tycker redan att jag märker skillnad. Vi ska träna på…vi återkommer del två.
  Lotta o Lita

  1. Tack själv, Lotta! Är bortom beskrivning glad för att ni kom, Lita är ljuvlig och det var så roligt att få träffa er båda, och du kan tro att jag blir lycklig över att få höra att du märker skillnad! Du ska se att det går av bara farten tillslut, men visst är det kämpigt emellanåt tills man når dit 😉
   Ses snart igen då! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: