KVINNOKURS

Varför en kvinnokurs? Jo, för att framför allt kvinnor har en tendens att bortprioritera sig själva och i processen tappa både tilltro till sin förmåga och tillit till sin instinkt. 😣 Livskvaliteten påverkas negativt och enorm potential går förlorad när kvinnor saknar självkänsla och självförtroende att lyssna inåt, göra sin röst hörd, respektera sin intuition och förverkliga sina drömmar. 💫

Vi vill bidra till en positiv förändring och främja kvinnors inre lugn och trygghet, för att stärka personen som communityt inifrån och ut. 💎 När man finner ro i den man är för att man inser sitt unika värde, uppstår en drivkraft som förändrar liv. ☄️ Att bli sin egen bästa vän är den viktigaste investering man kan göra, både för sig själv, förstås, men faktiskt också för sin omgivning. 🫶

Under kursen undersöker man sig själv på djupet och påbörjar en process mot en lugnare, tryggare och säkrare person. 😌 Vi utför olika övningar och utmanar nuvarande perspektiv och beteendemönster, samtidigt som nya insikter och verktyg tillkommer. Passar utmärkt för den som känner sig redo för förändring! 💪

💠 NÄR: Lördag 20e maj kl.11.00-17.00 📆

💠 VAR: Hos oss i Limmared📍

💠 HUR: Ansök om plats via mail till info.dogsofpegasus@gmail.com och beskriv kort varför du vill gå den här kursen. 📧 Hund deltar ej, men meddela oss om du behöver ha hund med dig. 🐶 OBS! Platserna är få så vänta inte med din ansökan. Bekräftad plats är bindande. ⚠️

💠 KOSTNAD: 2200 kr, inklusive en utsökt och härlig brunch! 🤤

🦋 VÄLKOMNA! 🦋

Annons

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: