Ny hundpsykologikurs!

❤️‍🔥 NY KURS ALERT ❤️‍🔥

Först ut är PROCESSEN, en kurs där du som deltagare får följa två olika fall från vårt första möte, inventeringen jag gör för att felsöka situationen, analysen jag gör för att komma vidare till problemlösningen och den skräddarsydda åtgärdsplanen, inklusive den praktiska träningen med hundarna i fråga samt coachingen med deras ägare‼️🤩

Kursen passar perfekt för den som vill fördjupa sig inom hundpsykologi och förstå den detaljerade helheten, dynamiken och resonemanget bakom lösningarna. Kanske vill du lära dig mer för eget bruk eller så är du bara väldigt intresserad av ämnet. Ju mer man förstår desto tryggare, lugnare och säkrare blir man i sin egen hantering och vardag med hund, och oavsett ambitionsnivå eller nuvarande situation så utgör detta grunden för att kunna avancera och komma vidare. 🔜 Det blir spännande, klurigt, fascinerande och väldigt roligt och lärorikt! 🤓🔥

Inkluderar:

🍎 Hundpsykologi
🍎 Ledarskap/kontakt
🍎 Dynamik/relation
🍎 Kroppsspråk
🍎 Problemlösning

🔺 NÄR: 22/10 kl.10-16 📆
🔺 VAR: Limmared📍
🔺 HUR: Anmälan görs till endast dogsofpegasus@live.com och skriftlig bekräftelse krävs för garanterad plats. Två hundar väljs ut som studieobjekt, så beskriv din hund och problematik i mailet. Övriga deltar utan hund.
🔺 KOSTNAD: 2500 kr.

VÄLKOMNA! 🌈

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: