Nytt podavsnitt ute nu!

📣 NYTT PODAVSNITT UTE NU! 📣

NYHET! 🗯 ”Din hunds agenda” ligger ute på Spotify som vanligt, men från och med nu går inspelningarna även att se på vår YouTube-kanal! 👀 Jag har redan hunnit få positiv feedback på avsnittet, och jag vill gärna höra vad Du tycker också! Kom ihåg att jag gärna bollar vidare om något var oklart. 😁

Glad lyssning! 🎙 (LÄNKAR NEDAN)

Mot balans. ⚖️

💠 SPOTIFY:

💠 YOUTUBE:

Annons

Ett svar till ”Nytt podavsnitt ute nu!”

  1. Hej Alexandra Siv Kalles matte här. Så himla bra avsnitt kunde relatera så mycket till Kalles beteende. Detta gav mig så mycket och medvetenhet vad jag måste bli bättre på och tänka på tack! Du är bäst🥰

    Skickat från min iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: