Aktivitetsdag 1/5

Den 1 maj är ni välkomna att delta i flera roliga, nyttiga och spännande aktiviteter hos oss! 😍🙌

🔹 Först ut är Pay & Train hundmötesträning. 🐕 Under min vägledning övar vi på olika typer av hundmöten och förutom träningen i sig får man med sig värdefulla tips och trix. Här finns inget att skämmas över – vi stöttar varann! 💕

👉 Kl.10.00-10.45

🔹 Sen kommer Pay & Pause passivitetsträning. Detta är viktigare (och svårare!) än vad de flesta inser. 💪 En hund som är bra på att ta det lugnt i närheten av distraktioner får ett härligare, friare liv! 🥰 Här lär man sig hur!

👉 Kl.11.00-11.45

🔹 Sist ut är Pay & Play. Då får hundarna mingla i en kontrollerad miljö och underhålla eller öva på sina sociala färdigheter. 🐾 Även här får man med sig användbara råd för positiv utveckling, utöver själva aktiviteten. 👌 Superintressant! Vi har möjlighet att vara inomhus.

👉 Kl.12.00-12.45

🔺 Det går att anmäla sig till en eller flera aktiviteter. Den som vill komma skickar oss ett mail till dogsofpegasus@live.com senast dagen innan för att anmäla sitt deltagande. 📧 Observera att sena anmälningar = risk för att det är fullt. ⚠️
Personligt ansvar råder.

🔺 Platsen är vår gård i Limmared (fråga oss om vår vägbeskrivning om du aldrig varit här eller blivit av med den du fått tidigare). 🗺

🔺 Kostnad är 300 kr per aktivitet för en person + en hund. Ytterligare person eller hund ifrån samma hushåll, eller deltagare utan hund betalar 200 kr/individ.

OBS! Inga löptikar! 🚫

Lämna era hundar i bilen tills vi säger till! ✅

Välkomna! 🌈

Annons

3 svar till ”Aktivitetsdag 1/5”

 1. Martina Magnusson profilbild
  Martina Magnusson

  Åååh, jaaaa!! Äntligen en Aktivitetsdag vi kan!🙌🏼😍🎊

  Jag & Lexie (min svarta schäfertik, nu 2 år och som varit hos dig några gånger innan) vill gärna vara med på alla aktiviteter. Jag tycker hennes reaktivitet/osäkerhet landat betydligt och är spänd på hur hon kommer ta sig an allt denna gång.

  Min vän Gunilla har en 2-årig Pomeranian som heter Elton. Dom behöver lite hjälp med bl a hundmöten samt att han har ett stort resursbehov. Funkar det om dom kommer också?

  Ha en fortsatt fin dag! ☀️ Martina

 2. Martina Magnusson profilbild
  Martina Magnusson

  Hej,

  Vill bara stämma av om vi kan komma på söndag?

  Hälsn, Martina

  ons 27 apr. 2022 kl. 14:47 skrev Martina Magnusson :

  > Åååh, jaaaa!! Äntligen en Aktivitetsdag vi kan!🙌🏼😍🎊 > > Jag & Lexie (min svarta schäfertik, nu 2 år och som varit hos dig några > gånger innan) vill gärna vara med på alla aktiviteter. Jag tycker hennes > reaktivitet/osäkerhet landat betydligt och är spänd på hur hon kommer ta > sig an allt denna gång. > > Min vän Gunilla har en 2-årig Pomeranian som heter Elton. Dom behöver lite > hjälp med bl a hundmöten samt att han har ett stort resursbehov. Funkar det > om dom kommer också? > > Ha en fortsatt fin dag! ☀️ > Martina > > ons 27 apr. 2022 kl. 12:10 skrev Dogs of Pegasus <

  1. Hej! Ni är så välkomna!

   Mvh,
   Alex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: