Hur står det till med din integritet?

Var ska jag ens börja angående den här hunden…

Det är mycket möjligt att du redan har hört mig prata om Mitzi förut. Jag använder henne nämligen som exempel ofta. Hon är en av mina största förebilder, i hundlivet absolut, men även i livet generellt. Jag vill gärna sprida hennes visdom så långt jag kan. 🌬

Mitzi är en av de lugnaste hundar som finns. Hennes naturliga takt är superlångsam och hennes hobby är att… ligga still. För att hon är så fridfull tenderar hon också att underskattas av andra, i synnerhet unga, oerfarna hundar med kaxig attityd. De tar en titt på henne och tror omedelbart att de kan köra med henne och komma undan med att vara respektlösa. Men tji fick de, för Mitzi skojar ICKE när det kommer till att hedra sina gränser. Hon är mästaren på att skifta energi, och låt mig bara bara meddela att hon är allt FÖRUTOM långsam när hennes integritet står på spel. Hennes filosofi är enkel: ”Allt är på skoj tills du hotar min inre frid”.
Mitzi är otroligt vänlig, tillgiven och tolerant, men när det handlar om hennes personliga utrymme där hon värnar sin energi, gör man bäst i att vara försiktig så man inte klampar in och stör. Jag finner detta så himla uppfriskande! Hon diskriminerar ingen, utan den enda regeln hon har är att man måste respektera hennes gränser och energin innanför. Hur fantastiskt är inte det! 💫

Det har visat sig att jag är långt ifrån den enda som ser upp till Mitzi. Alla visar henne den respekten hon förtjänar och älskar hennes utstrålning (de som inte hajade från början får lära sig). Hon behandlar sitt utrymme och sin uppmärksamhet som ett privilegium och vi andra bara hakar på. Läs nu den raden igen! 👈

Jag skulle älska om alla insåg vad Mitzi redan förstått och lever efter. Din uppmärksamhet och ditt personliga utrymme är de mest värdefulla resurser som du har. Det väger tyngre än allt guld och alla diamanter. 💎 Det finns inget som står högre i kurs än det. Respektera det därefter. Acceptera inget mindre ifrån de som vill ha en portion av det. Det är ditt att förvalta och förfoga över. Se till så att det förblir så, och gör det till högsta prioritet att återerövra det om det redan gått förlorat. Resultatet är häpnadsväckande, jag lovar. 🌟

Mina frågor till er är, vem bestämmer över dina resurser? Är det du eller din hund? Vad tänker du göra åt det? Mitt råd: musta upp din inre Mitzi och se ditt liv förvandlas till det bättre.✨

Mot balans. ⚖️

Annons

Ett svar till ”Hur står det till med din integritet?”

  1. Så bra det ska jag jobba på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: