Angående små hundar

JAG VET INTE VEM SOM BEHÖVER DETTA MEN:

Små hundar behöver också struktur och disciplin. De behöver lära sig att respektera regler och gränser lika mycket som en stor hund och de behöver också en pålitlig källa av skydd och vägledning. De behöver någon som kan föra deras talan när folk försöker köra över deras gränser och behandla dem respektlöst. Se till att inte du själv är en av dem som äventyrar deras värdighet. Deras storlek gör dem inte till en leksak eller en bebis; de är i allra högsta grad fortfarande en hund och frodas när de hedras som en.

I en värld där små hundar måste kämpa SÅ HÅRT för att bli tagna på allvar, se till att vara den som verkligen ser dem för arten de tillhör. Visa dem att du fattar och är på deras sida. Var en småhundsallierad. ✊

Mot balans. ⚖️

Annons

Ett svar till ”Angående små hundar”

  1. Väldigt bra sagt. Och nödvändigt!
    Behandla hundar som hundar, det är de värda!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: