Om att välja sina källor

JAG VET INTE VEM SOM BEHÖVER DETTA MEN:

Personer som ”kan” hund brukar inte gå runt och basunera ut det till höger och vänster. Kalla det ödmjukhet, neutralitet eller att det bara vore onödigt, men det är liksom inte en grej.

Så när du springer på någon som försöker gå över dina gränser angående din hund, kommer med spydiga pikar eller rentav prackar på dig en obeställd och nedlåtande predikan om hur du borde göra med hunden, kan du vara säker på att den personen har betydligt mer erfarenhet av att snacka hund än att lyckas med dem. Punkt.

Att man ”kan” hund och är BEkant med hund är inte samma sak. Lär dig att urskilja dessa och välj dina källor av inflytande med omsorg. OBS! Några av dessa tveksamma källor är ofta en släkting eller granne, men många har faktiskt (och dessvärre) certifikat, diplom, och vad som kan låta som värdefulla etiketter och tunga titlar. ⚠️ Mitt tips: den ena är högljudd, påstridig och ihärdig. Den andra är fridfull, respektfull och trygg. 🐕💕

🔹 Har du någonsin upplevt detta fenomen?

Mot balans. 🙏

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: