Nytt podavsnitt om stress

✨NYTT PODAVSNITT UTE NU!✨

Denna gången handlar det om stressrelaterad problematik; hur man kan förebygga det, hur man hamnade där (för att man inte förebyggde det), hur man känner igen att problemet handlar om stress och förstås vad man gör åt det. ✅ Det finns massor att säga om temat och exemplen är nästan oändliga, men jag tar upp några konkreta fall för att bättre beskriva hur det kan se ut.

Som vanligt är följdfrågor och nya förslag på ämnen välkommet och uppskattat! 🌷 Länk till avsnittet finner du nedan:

🔰 SPOTIFY:

Mot balans. 🌱

Annons

2 svar till ”Nytt podavsnitt om stress”

 1. Hej Alexandra!
  Ett fantastiskt bra avsnitt i denna podd som jag upptäckt precis och nu. Jag har ”slukat” alla avsnitten av inom loppet av 1 månad. Jag delar verkligen din filosofi Alexandra efter ett helt liv (50 år oavbrutet) tillsammans med hundar (är nu 61 år gammal). Jag har de senaste 30 åren alltid haft mer än en hund åt gången. Fram tills för 6 månader sedan bestod vår flock av 7 borzoitikar och två IG:s. Nu tyvärr ”bara” 5 av borzoierna kvar i livet.

  TACK också speciellt för avsnitten om flockdynamik. Så himla huvudet på spiken! Jag känner igen min egen flock, både den jag har nu, och dem jag haft tidigare. Jag saknar just nu de hanar jag tidigare haft i flocken för de skapar en fin balans att ha båda könen. Jag kan inte säga att jag har några större problem i den flock jag har nu (det hade varit tufft om det var så 😉 men med det sagt; SÅ mycket det finns att finslipa i alla fall! Jag jobbar dagligen på att förbättra mig själv som ledare för flocken och ser att det landar så väl i hundarna, vilket sporrar mig att jobba vidare med mig själv. Att inte ha bråttom är t.ex. en viktig sak för mig att ändra på, eftersom jag egentligen är en hetsig person. Jättenyttigt!

  TUSEN TACK Alexandra för dina insiktsfulla poddar och livesändningar. För mig, som sedan många år tröttnat på ”vanliga” hundaktiviteter såsom lydnad och retrieverträning mm vilket jag sysslade med förr, sätter du ord på den fördjupning av relationen mellan hundar och människor som jag numera finner mest intressant i mitt hundliv. Dina beskrivningar har bidragit till många aha-upplevelser då de satt ord på det jag tidigare bara ”känt” inombords och dessa aha-upplevelser har tagit mig vidare i mitt livslånga intresse för hundar. Jag tycker numera ffa att samspelet mellan människa och hund, gärna många åt gången, är det allra mest intressanta. Genom att leva flockliv får jag också förmånen att njuta av att studera samspelet emellan hundarna, varje dag.

  Varma hälsningar, Eva Flodin, Halmstad

  1. Hej Eva!

   Tack snälla för din underbara respons, det var fantastiskt roligt att läsa! Det gläder mig något så enormt att du funnit nytta och nöje av det jag delar. Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att höra av dig. Önskar dig en fortsatt härlig vecka.

   Bästa hälsningar,
   Alex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: