Välkomna på Kundkväll!

Den 25e mars bjuder vi våra blivande som befintliga klienter på en mysig kundkväll i hundens tecken. 🥂🐶 Kom och mingla med oss och hör oss berätta om vad som är på gång för Dogs of Pegasus och passa på att ställa frågor för ett och annat tips och råd. 🤓 Vi diskuterar podden och har till och med ett anspråkslöst lotteri. ☺️ Det går att handla koppel och samtidigt är det invigning för vår lilla loppis! 🥳🛍

Kundkvällen är gratis och öppen för er som varit här förr så väl som de som är nyfikna på vår verksamhet eller bara vill komma hit och träffa oss inför ett potentiellt kundbesök. 🙋🏻‍♀️🙋🏾‍♂️🙋🏼‍♀️ Vi bjuder på snacks, fika samt oss själva (även om Amme är lite blyg) och ser verkligen fram emot att ses. 🍿😄 VÄLKOMNA! 🚩

♦️ NÄR: Fredag 25/3 kl.18.00-20.00
♦️ VAR: Limmared
♦️ HUR: Föranmälan krävs och görs till dogsofpegasus@live.com. Finns ingen deadline för det men observera att platserna är begränsade.
♦️ OBS: Evenemanget är hundfritt – denna gången är det människorna som står i centrum!

Mot balans. 🌹

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: