Gott Nytt År!

Här är du, 2022! Vi har så mycket planerat för i år! 🌟 I slutet av 2021 så lovade jag er att vi skulle bli ett aktivare företag, och skapa ett härligt community av hundälskare med öppet sinne. Vi testade några nya grejer i december som alla gick bra, så ni kommer att kunna delta i våra Stadspromenader, Valpvimmel och Träningsfika regelbundet i år, plus MÅNGA fler överraskningar som är på gång! 🤩

Dessutom kommer vår podcast tillbaka! 🎙 Vi drar igång på allvar i februari men jag kanske kan smyga in ett nytt avsnitt före det. ☺️ Du hittar den som ”Dogs of Pegasus” på Spotify. Jag kommer också att skriva spalter för vår facebooksida igen. Jag prioriterade inte det förra året men jag vill så gärna bidra med längre reflektioner som uppmanar till eftertanke. 🤓

Och för första gången någonsin (om man bortser från min kära make) så har vi fått ett mänskligt tillskott till vår företagsflock! 🤭 Jag ger henne en officiell presentation senare men vi är superglada att ha henne med! 👏

Dogs of Pegasus firar även vårt 10-årsjubileum!!! 🎂 Det är ett decennium av insikter, tillväxt, utbildning och utveckling. 💫 Självklart siktar vi på att göra detta till vårt bästa år hittills, och vi är så glada att ni hänger med i svängarna! 🎠

Vad det gäller den viktigaste delen av alla – vår flock – så ställdes vi inför samma verklighet som vi gör varje år, vilket innebär att inte alla nådde 2022 medan andra precis har ankommit. 🐕 Jag kommer aldrig att finna orden för att uttrycka min kärlek till dem tillräckligt, men jag vet att de vet. Jag är oändligt tacksam för arbetet de gör och syftet de har. Det är en ära att vara deras familj. De är mina hjältar! 🐶💖

Sist men inte minst, tack till DIG som följer med på vår resa, vare sig du läser eller lyssnar på mina ord på distans eller är fysiskt närvarande på våra aktiviteter. Vi är hedrade att ha just DIN uppmärksamhet. 🙏✨

Nu ska vi göra det bästa av 2022! 💪

Mot balans. 💎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: