Rapport efter promenadkursen

Promenadkursen i lördags gick kalasbra trots ösregn i perioder. 🌧😃 Stämningen i gruppen var stöttande och förstående och det skulle visa sig att somliga deltagares oro och nervositet över hur det skulle gå var obefogad. 🤗
Hundarna var av olika sort och bakgrund och människorna hade varierande erfarenhet sedan tidigare. Ändå gick det alldeles utmärkt att blanda nivåer och mötas med det gemensamma syftet att skapa mer harmoniska promenader. 🌸 Och vilken skillnad sen då! Känslan att gå från ett evigt stretande och dragande i kopplet, utfall mot andra hundar och människor, omriktat beteende och noll connection, eller vad det nu kan vara, till att plötsligt vara en relevant ledare och samarbeta i med och motgång. 🤩 Otroligt bra jobbat av allihop! 👏

Nu planerar jag inför nästa tillfälle! 🙌 Välkomna då! 🐶

P.S: Våra boot campare Zebak, Imer & Pandora deltog också i kursen samt vår lilla jourhund Gaston. 🥰

2 svar till ”Rapport efter promenadkursen”

  1. Tack Alexandra för en toppen fin kurs. Lärorikt, tydligt och jordnära. Så bra!

    1. Tack själv, Heidi! Det var trevligt att ha dig här. Välkommen åter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: