Äntligen nya HUNDCLINICS!

✴️ En clinic är en ”minikurs” och varje clinic har sitt specifika tema. De är 4 timmar långa och antalet deltagare väldigt begränsat, så skynda att boka din plats! Det finns två olika tillfällen att välja på för varje clinic. Nedan följer en beskrivning av kurserna och längst ner finner du övrig info.

🟩1️⃣ PROMENAD & STRUKTUR

🔸 Denna clinic passar den som vill ha hjälp med sina hundpromenader vare sig det gäller koppeldragande, utfall, flykt, fixeringar, koncentrationssvårigheter eller annat som upplevs som problematiskt på promenaden. Man får öva både med egen och annans (min) hund under de praktiska delarna för extra utvecklingsmöjligheter.

🔘 NÄR: Lördag 5/12 ELLER 12/12 kl.10-14.

🟪2️⃣ TILLIT & FÖRTROENDE

🔹 Här går vi igenom hur man stärker ett förtroende, vare sig det handlar om hundens eller ditt eget, samt hur man skapar tillit i en relation. Man får också lära sig vad som är rimliga förväntningar att ha i det enskilda fallet och hur man kan tänka och agera gällande utomstående individer och en hund som saknar tillit & förtroende.

🔘 NÄR: Lördag 5/12 ELLER 12/12 kl.15-19.

🟥3️⃣ SOCIALISERING & KROPPSSPRÅK

🔸Denna clinic belyser vad som är viktigt att tänka på i sociala miljöer och situationer, samt vilka vanliga misstag som kan undvikas. Vi studerar hundarnas signaler och dynamiken i olika grupper, och man får dessutom reda på vad som gäller i varje enskilt fall för att skapa så trygga, säkra och positiva sociala interaktioner och upplevelser som möjligt.

🔘 NÄR: Söndag 6/12 ELLER 13/12 kl.10-14.

🟨4️⃣ STRESS & PROBLEMATIK

🔹 Här får man lära sig vad stress är, hur man förebygget det, identifierar och åtgärdar det. Vi går igenom hur man stimulerar sin hund på lämplig nivå och vad man ska ha i åtanke för att inte under- eller överstimulera hunden. Den vanligaste underliggande orsaken till beteendeproblematik är en för hög intensitet, och här får man reda på hur man har hamnat där och hur man tar sig förbi det.

🔘 NÄR: Söndag 6/12 ELLER 13/12 kl.15-19.

✴️ Man kan knappast delta i dessa clinics i onödan då det alltid finns något att lära som tar hundlivet närmare balans. Alla typer av hundar är välkomna! 🐕
Det går att anmäla sig till en eller flera kurser. En clinic kostar 1500 kr för en deltagare + hund. En extra hund kostar 200 kr att ta med.
OBS ⚠️ Deltar man i alla fyra clinics så ingår den fjärde på köpet! 🤩 Vi håller till i Limmared. 📍 Anmälan sker endast till dogsofpegasus@live.com. 📧

Välkomna! ☘️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: