Grattis, Rosa!

Inga ord räcker till för att beskriva vad min vän Rosa betyder för mig, men jag anser henne tillhöra min familj och jag vill så gärna uppmärksamma hennes födelsedag med förhoppningen att delad glädje leder till dubbelt stöd för hennes verksamhet. 💝

Rosa och jag delar ett osinande driv att hjälpa utsatta hundar att få nya möjligheter till ett harmoniskt liv. Vi är egentligen ganska olika som personer, men tack vare det är dynamiken oss emellan svår att slå. 🔥 Dygnet runt, år ut och år in, ansvarar Rosa för att tusentals hundar räddas ifrån otänkbara öden och får chansen till ett liv långt bort från misär och otrygghet. Det sker så ofattbart mycket arbete som folk aldrig får se, och jag blir stum av beundran över hur Rosa kämpar på under den enorma press och stress som hennes uppgift innebär. För henne är detta vardagsmat. Hon gör det för att alternativet skulle drabba djuren så fruktansvärt hårt och det är en verklighet som hon inte orkar leva med. 😓

Idag fyller Rosa 60 år och för att hedra henne skulle jag önska att få fira detta med er, genom att alla som vill skänker ett valfritt bidrag till Millennia Animal Project. 🎁 Varenda krona går oavkortat till Rosas shelter utanför Barcelona och gör stor skillnad för hundarna där, som dagligen förses med mat, husrum, omvårdnad och omfattande veterinärvård. 🐾 Det är väldigt kostsamt att hålla ”maskineriet” igång, men vad gör man väl inte för djuren…? 💞

Det finns ingen som Rosa, och själv har jag henne att tacka för min egen (h)underbara familj. 🐶🙏

Ett fyrfaldigt leve för Rosa på hennes födelsedag! 🌹 Hipp, hipp hurra! Hurra! Hurra! HURRAAAA!!! 🥳💐🎂🎈

🔹 SWISH: 123 620 2592 ⚠️ Uppge ”GRATTIS ROSA” som meddelande.

🔹 BANKGIRO: 579-7386 ⚠️ Uppge ”GRATTIS ROSA” som meddelande.

🔹 PAYPAL: info@milanipro.org ⚠️ Uppge “GRATTIS ROSA” som meddelande.

Tusen tack för ert stöd!! 🙌🌈

👉 http://www.milanipro.org 👈

Mot balans. 🎁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: