VALPKURS!

🌻 Vem är valpen? 🌻

Det är namnet på vår valpkurs, där vi fokuserar på att ta reda på så mycket som möjligt om din nya familjemedlem. Denna information är grundläggande för att skapa en hälsosam relation att vara stolt över och ett hundliv att njuta av. 🧡
Här får du koll på din hunds personliga förutsättningar, vilka egenskaper som har starkast inflytande och därmed störst betydelse, och hur du bäst förvaltar dessa. Du får konkreta förklaringar och svar på vad du bör satsa på och hur, samt vad du bör undvika för att inte trilla i klassiska fällor som utvecklas till beteendeproblem. 🐾
”Vem är valpen?” är på inga sätt en sedvanlig valpkurs. Den är djupgående, förebyggande och stärkande och kan kompletteras med självvalt träningsprogram för den som vill, men är en gedigen bas oavsett hur man önskar att fortsätta sin hundresa. 🐶 Syftet är att erbjuda ett underlag som gör både hund och hundägare säkrare, tryggare, kunnigare och lugnare eftersom dessa förutsättningar bäddar för en enklare, roligare, sundare och mer framgångsrik vardag. ☀️

✨ Välkomna! ✨

🔹 När: 4 tillfällen varannan söndag kl.16.00-18.00; 4 & 18/10, 1 & 15/11
🔹 Var: Limmared
🔹 Hur: Anmälan är bindande och görs endast till
dogsofpegasus@live.com. Uppge din hunds
ålder, kön och sort.
🔹 Kostnad: 2000 kr.
🔹 För valpar upp till 7 månader.

P.S: Lilla Ellie (bilden) är redan inbokad och hälsar att hon hoppas att ni ses här! 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: