Balans för Billie

Både igår och idag fick vi återförena hundar med sina familjer efter avklarat boot camp. 💞 Först ut var den franska bulldoggen Ztella och sedan åkte även blandrasen Lady hem. Ny i flocken blir Billie, en 4 år gammal landseer. Hon är här för att hon gör utfall mot andra hundar och är lättstressad. 🐕💥 I samma veva får hon en social upplevelse som hon sent ska glömma. Tänk så kul hon ska ha! Och så nyttigt sen! 🤩

Idag var hennes första arbetsdag som assistent i hundmötesträning tillsammans med våra kunder och deras hundar. 🐶 Hon var faktiskt superduktig, så tiden får utvisa om hon medvetet håller en låg profil som nykomling, eller om hon helt enkelt sköter sig med rätt vägledning. Vi får se! Även vår bootcampande dalmatiner Monaco har skött sig klockrent i hundmötesträningen, så vi har mycket att glädjas åt. 🥳

Imorgon ska Billie påbörja sin integrering i flocken. Hur upplägget blir får jag avgöra i stunden. Vi ser fram emot en spännande dag! 🐾

Mot balans. 🐻

Annons

2 svar till ”Balans för Billie”

  1. Hej! Jätte intressant! Vi har själva en Landseer som vi har samma problem med! I och för sig har det blivit bättre, men inte helt okej. Kommer följa ditt arbete med Billie. Vill bara säga att du är fantastisk!!!!!! Vilket jobb du lägger ner för dess hundar. Har tänkt många gånger att jag skulle kontakta dig. Men har inte blivit av. Men jag följer dig i median konstant! All lycka till dig, du är en super kvinna!

    Mvh Mi Malmquist

    Skickat från min iPhone

  2. Ann-Charlotte Lundström profilbild
    Ann-Charlotte Lundström

    Jag önskar att Billie får all hjälp som kan behövas ❤️ Vi äger en helbror till henne som inte alltid heller har bra sidor. Ska bli mycket intressant att följa ditt jobb med henne. Med vänlig hälsning, Ann-Charlotte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: