Miniserie för YouTube klar!

✨✴️ PREMIÄR! ✴️✨

Tack vare min vän Eva-Maria Junker har denna miniserie kunnat ta form och bli till. 🙌 Jag vill så gärna hitta ett format där jag kan dela med mig av tips och trix i hundlivet, med fokus på att förebygga problemen innan de uppstår, men också gällande sådant som kan underlätta i vardagen och förbättra rådande läge med sin hund. 🐶💓

Än så länge är fyra avsnitt klara och förhoppningsvis blir det fler. Det första handlar om vad som är värt att ha i åtanke inför sitt val av hund, och detta tema fortsätter även nästa gång (16/7) då det är uppdelat i två delar. 🐕✌️

OBS! Detta är något av en spontan mobilproduktion, d.v.s. filmat med mobil, så den är med andra ord inte gjord för större skärmar. Bara så inte folk har för höga förväntningar på bild/ljud kvaliteten. 😬

Länken till premiäravsnittet finner ni längre ner i detta inlägg. ⬇️ Om den inte skulle fungera så kan ni söka på seriens namn på YouTube. Serien heter ”Hundens A & O med Alexandra Ortega”. Fyndigt värre, eller hur! 😄

Mot balans. 🐾

https://youtu.be/9kKr–pB5i0

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: