En midsommar i motionens tecken

Igår traskade jag 40 000 steg i 7 timmar i sträck. 👣 Jag stannade bara för att byta hundgrupp så totalt tog det mig 8,5 timme. ⏱ Vi gick inte speciellt fort på grund av temperaturen men kunde ändå med fördel hålla ett stadigt tempo igenom hela dagen.
Vi hamnade i flera regnskurar, åskoväder och såg till och med en del blixtar. 🌧⚡️ Hundarna höll sig coola, skakade av sig, torkade i solen och uppskattade verkligen aktiviteten. 🌤🐾 Precis som jag; jag älskar att promenera! 🥰 Jag hade inte ens märkt att det åskade (jag lyssnade på musik emellanåt) om det inte vore för att ett par hundar plötsligt hoppade högt för att de blev överraskade, men de sansade sig direkt och knatade på som ingenting. 👌 Idag avnjuter vi en välbehövlig vilodag och gör inte många knop utöver vad vi måste. 😴

För övrigt skötte sig vår boot campare Monaco alldeles utmärkt! Jag introducerade honom för retrievergrimman och herrrreguuuud vilken skillnad det gjorde!!! 🤩 Han slappnade av på ett sätt som jag inte har sett honom göra tidigare, gick fantastiskt fint och kunde verkligen NJUTA av promenaden. 😍 Så underbart! Hädanefter åker grimman på när han ska gå kopplad. ✅

Nu ska jag återgå till min lediga lördag!

Mot balans. 🐞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: