En trevlig tisdag

Idag har vi trampat måååånga steg med våra tre timmar ute på vift. 👟🐾 Vädret var alldeles lagom och hundarna var go’a och glada. ⛅️👅 Vi hämtade posten på väg hem och Braveheart fick träna impulskontroll när vi gick förbi en skällande hund som han inte fick lov att engagera sig i, vilket han klarade med lite vägledning. 📬🐕 Det märks att det har gjort honom gott att assistera oss i arbetet med andras hundar. Så sent som igår gjorde han en värdefull insats på jobbet och imponerade stort. 🌟👏 Vänner har han gott om nu och det värmer i hjärtat att se att ansträngningarna lönar sig. ❤️

Hoppas att ni har haft en dunderdag ni också!

Mot balans. 🌲

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: