Bångstyriga Braveheart

Vi säger välkommen till vår nya bootcampare, Braveheart! ❤️🔥

”Bravey”, som vi kallar honom, blir två år gammal till hösten. På denna korta tid har han rört om rejält i grytan, som på konkret svenska innebär att matte har åkt i backen många gånger, med en intensiv, påflugen och viljestark schäfer på framfart som resultat. 😬 Hundmöten var mattes stora skräck, och Braveys viktigaste uppdrag (enligt honom själv). Matte beskriver honom som en furia när han kommer igång, så inte undra på att hon inte orkade hålla tillbaka honom när alla “inkräktande” artfränder skulle motas bort (plus kossorna den där gången i naturreservatet). 😵

Egentligen skulle Braveheart hit för att vi skulle ha ett par konsultationer uppdelat på två dagar (för de bor i Norrland), men väl här och när matte fått se hur enkel han KAN vara att hantera med rätt energi i människan som håller honom, så föreslog hon själv att han kunde stanna kvar i fyra veckor. 👍

Nu är det ju såhär att matte också måste utbildas och coachas för att bli den ledare som Braveheart behöver, så det är inte så att hon slipper undan sin insats. Men medan hon får andrum på hemmaplan och förbereder sig mentalt och känslomässigt för sin egen annalkande resa, så är Braveheart hos oss och får lära sig vett och etikett! 🎩 Om en månad återförenas de och då påbörjas arbetet på allvar. Vid det laget har i alla fall Bravey nått sin grundbalans och fått erfarenheter för livet, som visar matte att han KAN, VILL och KOMMER att fungera, bara hon gör det. 💯

Kul att ha dig här, killen! 🐾

Mot balans. 🌿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: