Äntligen kursdags!

💎🐶 HUNDPSYKOLOGI BASIC 🐶💎

Hundpsykologi Basic är början på den resa som tar oss igenom huvudet på en hund för att studera denne på djupet och få ett mycket bättre grepp om vem det är vi beundrar så mycket, är så förtjusta i, och faktiskt lever med! 🧠🔎 Våra livs levande studieobjekt blir våra egna hundar, som tar oss på en spännande, rolig och intensiv färd igenom deras värld med hjälp av mig som tolk. 💁🏻‍♀️

Under workshopen lär man sig hundpsykologins grunder som allt annat bygger på, det vill säga hur hundens mentalitet fungerar, hur den använder sina sinnen, hur den bearbetar information, hur dess sociala struktur är uppbyggd och var du själv kommer in och spelar för roll i sammanhanget. 💡

Vi tittar på deras kroppsspråk och lär oss vad de kommunicerar till sin omgivning. 🐩🗯 Vi diskuterar när det är läge att lägga sig i och skydda eller tillrättavisa sin hund, och när det är okej att bara observera och låta hundarna sköta sitt. Vi fördjupar oss i hundens grundläggande psykologiska behov och går igenom de element som är din hund så att du lär känna hen på ett sätt som du inte har gjort tidigare. 🤩

Alla som har en hund, oavsett historia, borde gå den här kursen. ☝️🐕 Varför inte investera i det som upptar så mycket av ens tid, energi och liv? Varför släpa runt på en onödigt tung och trasslig relation eller ha överflödiga problem? Tiden som vi har med våra hundar är värdefull och kommer aldrig åter. Ta chansen att göra det bästa av den! 💫

🔺 Ta med hund: Ja!

🔺 När: 18-19 april

🔺 Passar: Alla med ett hundintresse, öppet sinne och vilja att utvecklas personligen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

💯🔥 ENERGIKURSEN 🔥💯

Man har ett starkt inflytande över sin hund vare sig man vill eller inte och det man utstrålar är det som påverkar hunden allra mest. Oavsett vad hunden har för arvsanlag och bakgrund så har den närmaste omgivningen en direkt och stark betydelse för hur hunden mår och beter sig. 🔗 Det finns också ett universalkoncept som fungerar för alla, och det är balans. Alla mår bra av balans. Balans är det som stabiliserar oss, jordar oss och vårdar oss. ☯️ Vi kan lära oss att ha den energi som främjar balans, och på så sätt få en lugnare, stabilare och mer följsam hund. 🐕🌟

Genom att lära sig att bemästra sin energi får man genast en tryggare hund och bättre relation. Man blir mer närvarande och mer förstående, men också tydligare och mer effektiv. Man kommunicerar medvetet med sin hund på ett betydligt djupare plan, och resultatet lär inte vänta på sig. 😍

Under den här kursen lär jag ut grunden för att kommunicera via medveten energi. För er som har lyssnat på vårt podavsnitt ”Att blanda saft!” så är det precis vad det kommer att handla om; hur man ”blandar saft”, och vilken ”saft” man ska ha! 🍹 Vi kommer därför också att gå igenom hur man avläser hundens energi och bemöter den, och därmed få tillgång till nya nivåer av sin hundrelation. 🏔 Jag får ofta höra att hunden förändras bara av min närvaro, och man utgår ifrån att det är en ouppnåelig ”gåva”. Men sanningen är att jag har fått lära mig precis det som jag vill dela med mig av under den här kursen, och det är att förvalta sitt inflytande på bästa sätt. 👌

🔺 Ta med hund: Ja!

🔺 När: 25-26 april

🔺 Passar: Alla med ett hundintresse, öppet sinne och vilja att utvecklas personligen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

🖤☮️ HELHETSKURSEN! ☮️🖤

🎆 Behöver du hjälp med din hund? Drar hen i kopplet, gör utfall, nonchalerar dig, beter sig illa emot gäster, är svår att hantera, omöjlig att lämna ensam, eller är följsamheten helt enkelt inte vad den borde vara? Är det osämja i flocken, skäller hunden alldeles för mycket eller är det kanske flyktbeteende som blir till en störning för er? Får du inte hunden att lyssna, lugna sig eller ligga kvar? Då ska du läsa vidare! ⬇️

🎆 HELHETSKURSEN är till för att hjälpa hundar och människor att må, fungera och samarbeta bättre ihop. Man skulle kunna säga att Helhetskursen har de bästa bitarna ifrån både Flockledarutbildningen, Relationskursen, Problemlösningen samt Hundpsykologin, fast dessutom fullproppad av praktiska övningar i flera olika kategorier!

Vi kommer att ge människan och hunden varsin dag, även om hunden är med under hela helgen. Vi fokuserar på att stärka människan inifrån och ut, och kommer att behandla kropp och knopp såväl som själ och hjärta! 💪🧠❤️ Samma sak gäller för hunden, med övningar anpassade för en fördjupad relation och tryggare ledarskap. Det ska vara stimulerande att leva med hund och utveckla sig själv och sina relationer, och här får man verktygen. Vi välkomnar således alla typer av hundar och problematik; från den milda, okomplicerade och nyfikna till den skarpa, svåra och desperata – här får alla samma chans! Vi fortsätter även samarbetet med Happy Bones Anette Lindström, som blir vår rörelsecoach under helgen och lär oss hur man får ut mesta möjliga av sina hundpromenader. 🐾

🔺 Ta med hund: Ja!

🔺 När: 2-3 maj

🔺 Passar: Alla med ett hundintresse, öppet sinne och vilja att utvecklas personligen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

✅ Alla kurser hålls på vår gård i Limmared.📍

✅ Kostnad: 2500 kr/ekipage med en människa + en hund. Ytterligare person ifrån samma hushåll betalar 2000 kr och en extra hund kostar 500 kr att ta med. 🐾

✅ Anmälan görs *endast* via mail till dogsofpegasus@live.com. 📧 Beskriv gärna vad ni önskar få hjälp med. Alla hundar är välkomna och lämpliga oavsett sort, storlek och problematik. 🌸

Obs! Hela kursavgiften återbetalas om myndigheternas restriktioner skulle innebära att kursen ställs in på grund av coronaviruset. ⚠️

VÄLKOMNA! 🌿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: