Ny kurs på gång!

💯🔥 ENERGIKURSEN 🔥💯

Man har ett starkt inflytande över sin hund vare sig man vill eller inte och det man utstrålar är det som påverkar hunden allra mest. Oavsett vad hunden har för arvsanlag och bakgrund så har den närmaste omgivningen en direkt och stark betydelse för hur hunden mår och beter sig. 🔗 Det finns också ett universalkoncept som fungerar för alla, och det är balans. Alla mår bra av balans. Balans är det som stabiliserar oss, jordar oss och vårdar oss. ☯️ Vad som däremot skiljer sig åt eftersom vi alla är olika, är vad som krävs för att närma sig balans, och åstadkomma det ur ett större perspektiv. Hur man gör är vad som vad som förbryllar oss. 🤯 Vi söker efter tekniker och verktyg som ska hjälpa oss att laga hunden, fixa problemet och återställa harmonin i hushållet, när den största och viktigaste nyckeln finns inom oss. 🔐 Den stavas ”energi” och är vårt främsta redskap eftersom den är vad vi är i varje stund. Vi kan inte förändra detta faktum, men vi kan använda det till allas fördel. Vi kan lära oss att ha den energi som främjar balans, och på så sätt få en lugnare, stabilare och mer följsam hund. 🐶🌟

Energi, eller vår utstrålning, utgörs av vad vi känner och vad vi vill. Genom att lära sig att bemästra detta får vi genast en tryggare hund och bättre relation. Man blir mer närvarande och mer förstående, men också tydligare och mer effektiv. Man kommunicerar medvetet med sin hund på ett betydligt djupare plan, och resultatet lär inte vänta på sig. 😍

Under den här kursen lär jag ut grunden för att kommunicera via medveten energi. För er som har lyssnat på vårt podavsnitt ”Att blanda saft!” så är det precis vad det kommer att handla om; hur man ”blandar saft”, och vilken ”saft” man ska ha! 🍹 Vi kommer därför också att gå igenom hur man avläser hundens energi och bemöter den, och därmed få tillgång till nya nivåer av sin hundrelation. 🏔 Jag får ofta höra att hunden förändras bara av min närvaro, och man utgår ifrån att det är en ouppnåelig ”gåva”. Men sanningen är att jag har fått lära mig precis det som jag vill dela med mig av under den här kursen, och det är att förvalta sitt inflytande på bästa sätt. 👌

Så länge man har ett öppet sinne kan man inte gå den här kursen i onödan, och jag hoppas att vi ses! 🙋🏻‍♀️🙋🏾‍♂️

🔸 NÄR: 29:e februari – 1:a mars kl.10.00 – 18.00. 📆

🔸 VAR: Vår gård i Limmared.📍

🔸 HUR: Anmälan görs endast via mail till dogsofpegasus@live.com och är bindande. 📧 Beskriv gärna vad ni önskar få hjälp med. Alla hundar är välkomna och lämpliga oavsett sort, storlek och problematik. 🐾

🔸 KOSTNAD: 2500 kr för ekipage med en människa + en hund. Ytterligare människa från samma hushåll betalar 2000 kr och en extra hund kostar 500 kr. 👫🐕

VÄLKOMNA! ⚖️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: