Dubbel glädje!

💥 Nu på söndag är det både Pay & Train OCH Pay & Pause! 💥

Vad vore mer lämpligt än att avsluta julens festligheter med att gå ner i varv och slappna av, samt påbörja det nya året med nyttig träning för en enklare vardag? 👌 Det går lika bra att delta i antingen eller, eller varför inte båda två! 🤩 Pay & Train är hundmötesträning, och Pay & Pause är avslappnings- och passivitetsträning; båda nyckelaktiviteter för ett stabilt ledarskap och en balanserad hund. 🗝⚖️

Är du osäker på om ni är redo för att vara med så går det alltid bra att fråga först, men vi välkomnar nybörjare såväl som erfarna ekipage. 🤗 Vi ses för att utvecklas och göra framsteg, så tveka inte för att problematik finns – tvärtom! 💞

🔺 Info om respektive aktivitet finner ni nedan. Pay & Train är kl.12.00-13.00 och Pay & Pause är kl.13.30-14.30. ⏰

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

➡️ Pay & Train handlar om att träna på hundmöten, människomöten, samt allt som hör till för att gå fint i koppel. 🐕 Samtidigt som hunden får nyttig och välbehövlig träning så får människan lära sig att förstå och hantera sin hunds instinkter och leda med övertygelse! 💪 Alla hundar är välkomna! 🐶

➡️ På Pay & Pause ses vi för att slå oss ner, slappna av, hjälpa våra hundar att göra detsamma, och njuta av den harmoniska stämningen som infinner sig när alla tar det lugnt. 😌 Fördelarna är många! Först och främst är just förmågan att tillämpa passivitet och samarbete det som gör att en hund kan närvara i olika sociala sammanhang och miljöer utan problem. 👍 Det är också det som gör att hunden känner sig trygg och avslappnad. 🌺 Det stärker relationen mellan hund och människa eftersom hunden blir följsam och tillitsfull och människan blir mer självsäker och mentalt närvarande. ⚓️

Så om din hund har svårt att slappna av i nya miljöer, nära andra hundar, i nya människors närvaro eller kanske rentav är ganska rastlös generellt, och du skulle vilja lära hen att varva ner, känna sig lugn, och ta allt det nya och okända med ro, då är Pay & Pause perfekt för er!

VAR: På vår gård i Limmared (vägbeskrivning ges till de som behöver). 🗺

HUR: Den som vill komma skickar oss ett privatmeddelande på facebook, ett direktmeddelande på instagram, ett mail till dogsofpegasus@live.com eller ett sms till 0737-138098 senast dagen innan för att anmäla sitt deltagande. 📧 Observera att sena anmälningar = risk för att det är fullt. ⚠️

Personligt ansvar råder.

KOSTNAD: 300 kr per tillfälle för en person + en hund. Ytterligare person eller hund ifrån samma hushåll, eller deltagare utan hund betalar 200 kr/individ.

OBS!

Inga löptikar! 🚫

Lämna era hundar i bilen tills vi säger till! 💁🏻‍♀️

VÄLKOMNA! 🐾

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: