Bosse in da house!

Busiga Bosse är en snart två år gammal rottweiler som spenderar tre veckor hos oss medan hans matte njuter av långledigt på varmare breddgrader. ☀️🍹 Bosse är en glad och sällskaplig kille som ständigt är på jakt efter nya bekantskaper. Han blir dock så ivrig att han uppfattas som oförskämd av många andra hundar och därför snabbt blir avfräst. 👻 Intensiteten gör också att han tappar fokus och låter sig distraheras av det mesta – och en annan åker efter som en vante i luften! 🧤💨

Nu är Bosse inte här för boot camp utan bara för passning, men för min del blir det inget av att åka kana bakom honom i alla hans bravader. 🎢 Nej, min själ, jag är alldeles för mån om mina leder och värdighet för att surfa luftvågor efter någon hund! 🏄🏻‍♀️🙅🏻‍♀️ Bosse får helt enkelt anpassa sig till intensitetsnivån och tempot som vi tillåter, och anstränga sig för att behålla sitt fokus på att följa oss. Något annat kommer han inte undan med.

Det blir en alldeles speciell jul och nyår för BosseBus! 🎄 En som han kommer lära sig massor av! 🐾

Mot balans. 🎁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: