Framsteg!

Jag vill egentligen bara berätta att vår bootcampare Agathon var helt klockren på jobbet igår och skötte sig felfritt, även i möte med hundar som gjorde utfall mot honom på kort avstånd. Det är ingen lätt uppgift och kräver fullt fokus på att följa, 100 % tillit till den som leder, samt respekt för dennes struktur och kompetens, och igår fick han verkligen till det! 💯 Istället för att låta sig påverkas av negativ energi och gå igång, valde han att sitta tyst och lugn och titta bort. Det blir inte bättre än så! 👏👏👏

Jag säger inte att det innebär att han numera är immun mot negativ energi eller kan stålsätta sig för vad som helst, men det är en efterlängtad och avgörande början på en inre stabilitet och önskvärd relation till oss. 🙌 Idag blir det nya äventyr! 😃

Mot balans. ⚖️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: