Till den det berör

Hejsan! 🙋🏻‍♀️

Det här är bara en fredlig påminnelse om att utöva tacksamhet, optimism och vänlighet. 💜 Om du befinner dig i ett tufft läge, kom ihåg att ingenting varar för evigt. Om du befinner dig i ett tryggt läge, uppskatta det mer. Vältra dig inte i självömkan och tillåt dig inte att gång på gång dras ner av negativitet – inklusive din egen riktad mot dig själv. Ta hand om dig på samma sätt som du anser att andra du bryr dig om är förtjänta av, och se till så att dina tankar om dig själv reflekterar det. Kom ihåg att du är värd att känna lycka men att du inte är berättigad något alls, så det är upp till dig att söka den. De goda nyheterna är att den redan finns inom dig, du måste bara släppa fram den och göra den till ditt starkaste inflytande och högsta prioritet. Om du blir glad av att hjälpa andra – och det hopps jag att du blir – så ska du veta att du kan göra mer av det om du är vänlig mot dig själv.

Var inte rädd för utmaningar, de hjälper dig att utvecklas. Var inte rädd för att vara dig själv, världen behöver det unika som är du. Var inte rädd för att sticka ut, det bygger karaktär. Du är starkare och mer kraftfull än vad du tror, så använd den styrkan och den kraften till att göra goda gärningar. Du behöver inte alltid tänka stort, små handlingar räknas också, men snack räcker inte långt. Gör skillnad med en god gärning i taget, oavsett storlek. Skapa positiv energi och dessa vibrationer kommer att finna sin väg tillbaka till dig. Öppna ditt sinne och ditt hjärta men lita på din magkänsla. Satsa på balans i ditt liv, men oroa dig inte i onödan. Ibland mäts balans i en större skala och kräver att beskådas ur ett bredare perspektiv. Var flexibel och du kommer att studsa tillbaka fortare, se tydligare och utföra saker och ting bättre. Ha integritet och utöva kärlek, ärlighet och lojalitet, inte minst riktat mot dig själv. Tillit och respekt blir det oundvikliga resultatet. Och glöm inte att ha roligt! Genuin glädje är ett väldigt viktigt balsam för själen. Smörja loss! 💫

Jag önskar er en dag av lust, glädje och empati! 🦋

Mot balans. 🌈

Ett svar till ”Till den det berör”

  1. Tack för fina ord o reflektioner , denna soliga dag🌼🌼🌼Häls Hanne Helbrink

    Skickat från Yahoo Mail för iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: