Du blir vad du tycker

”Du blir vad du tycker” heter mitt nya podavsnitt, och om detta har jag mer att säga än vad som ryms på en timme, men allt jag satsade på kom med! 🙌

Att vara så pass öppen och ärlig mot sig själv att ALLA korten hamnar på bordet kan vara svårt så länge man också låter värderingar om vad som är ”bra” och ”dåligt” följa med. Vem vill erkänna att man inte är nöjd, kanske till och med riktigt missnöjd, med sig själv? 😥 Orkar man rasera fronten en stund, om så bara för att ta ett allvarligt snack med sig själv? Vad ska man göra av spillrorna sen liksom? 😓 Men saken är att hunden har koll på vad man tycker om sig själv, för det avslöjar man när ingen annan än just hunden ser på. Eller när ingen annan fattar för att man har blivit så duktig på att låtsas som ingenting, men hunden gör det. Den snappar upp det i energin, i kroppsspråket, i handling. Är det då så konstigt när man inte får till den där följsamheten som man önskar? 🤔 Nej, vad som är konstigt är att man förväntar sig att den ska finnas där, att hunden ska vilja följa trots att den vet vad en tycker om sig själv! Att snacka går ju, åtminstone i människans värld. Men hunden, den övertygas via handling. Du måste ”walk your talk”, annars håller det inte. Att förstå sig på teorin och inse vad man borde göra är inte samma sak som att faktiskt göra det. ☝️

I det här avsnittet listar jag 10 tips på hur man kan ta bättre hand om sig själv, dels för att det är basic eftersom man förtjänar det, men också för att ens hund behöver att man gör det. 💗 Jag berättar även lite om saker som jag själv gör för att må bra, och där ingår en del som kanske överraskar vissa, för det handlar om mer än att ta ett bad med gurkskivor på ögonen. Snarare handlar det om att ta ansvar hela vägen, undvika självömkan och inte känna sig självberättigad. Saker som ibland är tabu då det är mer populärt att skylla ifrån sig eftersom det är mer bekvämt. 🤷🏻‍♀️ Lyssna och känn efter själv! Du kommer direkt till avsnittet via länkarna nedan. ⬇️

Mot balans. 🌸

🌲 SPOTIFY:

🌲 ANCHOR (följ oss här och få notis om nya avsnitt först av alla!):

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: