Connection kontra attachment

Nytt podavsnitt ligger ute nu, och det här råkade bli en personlig favorit. 💞 Det gäller ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat, ännu mer nu eftersom jag nyligen miste Alfie, som representerar det så starkt för mig. 🕊 Det handlar om skillnaden mellan ”connection” och ”attachment”, och vad respektive grund innebär för en relation och de individer som är i den. Jag hoppas att det ska bana vägen för den obegränsade nytta och nöje som det gav oss, och har du lyckan att redan uppleva detta så är det bara att gratulera. 🙏💐 Det är något mycket sällsynt och så vackert och extraordinärt, när vi kan mötas i acceptans, sårbarhet och nuet. Länkarna nedan tar dig direkt till avsnittet. Dela gärna, man vet aldrig vem som kan behöva höra detta just precis nu. ☮️

💎 SPOTIFY:

💎 ANCHOR (följ oss här och få notis om nya avsnitt först av alla!):

Mot balans. 🌈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: