Lite av varje!

Separationsångest är temat för veckans podavsnitt och ni finner länkarna dit härnedan. ⬇️ Dessutom har jag skapat en ny helgkurs som har premiär den 21-22 september och jag är supertaggad då konceptet ligger mig extra varmt om hjärtat. ❤️ Info kommer under dagen! 🥳

Men har ni sett dessa godingar?! 😍 Beaglen Bobbie är här på boot camp (ni som följer oss på instagram är redan bekanta med henne) och tjejen med hjärtat i pannan heter Valentina och är tillgänglig för adoption! Valentina är en genomsnäll, gudomligt söt och helt ljuvlig liten hund, som funkar bra med katt och andra hundar. 🐈🐕 Som lite försynt skulle det vara fantastiskt om hon fick dela sin vardag med en trygg, vänlig och social hund som kan hjälpa henne på traven med sitt självförtroende. 🌸 Valentina är ca 4 år gammal. Bobbie är hennes kompis och tillsammans utgör de den mest bedårande duon, inte sant? 🥰

Mot balans. 🦋

🔸 SPOTIFY:

https://open.spotify.com/episode/0AEaJFdCUqwawtgQgIPioZ?si=0VhCx0oeSUaJ8O3iRoeaZA

🔸 ANCHOR (följ oss här och få notis om nya avsnitt först av alla!):

https://anchor.fm/dogs-of-pegasus/episodes/Separationsngest-e4sbli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: