Hundmöteskurs!

🔺 Har du och din hund svårt med hund- och/eller människomöten? Behöver ni hjälp med koppelträningen? Finns det något annat beteende som står i vägen för trevligare, säkrare och mer harmoniska hundpromenader? Då är detta en kurs för dig! 😃

🔺 Vi startar dagen med en teorilektion för att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad träning och fortsatt positiv utveckling. Vi går då igenom vilka nyckelkomponenter som bäddar för lugnare, tryggare och stabilare hundpromenader, och fördjupar oss i vilka justeringar som måste till för att skapa ordning och reda. 👌

Vi fortsätter sedan med nyttig och givande träning i form av praktiska övningar, och upplägget lämnar utrymme för personlig guidning och feedback. Vi tränar på hundmöten, människomöten, passivitet med distraktion, koppelteknik samt vägledningstekniker, bara för att nämna några exempel. Det blir ett intensivt, lärorikt och användbart möte som inspirerar motivation och inre styrka! 💪 Konceptet bygger på verkligheten med allt vad det innebär, så väntas kan en balanserad filosofi och realistisk inställning med resultat som håller utanför kurstillfällets kontrollerade miljö. 👍

⚠️ Om du närvarade vid första tillfället i maj så är det perfekt tajming för en uppföljning, påfyllning och avstämning! 😀

📍Var: Limmared

📆 När: 18:e augusti kl.10-14

❓Hur: Anmälan är bindande och görs till dogsofpegasus@live.com.

💵 Kostnad: 1500 kr för ett ekipage med en person (oavsett antal hundar). Ytterligare person ifrån samma hushåll betalar 1000 kr.

Dela gärna, man vet aldrig vem som verkligen skulle behöva få den här informationen just nu. ♻️

Mot balans. 🐕✨

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: