Ljuvliga Juli

Juli månad lider mot sitt slut, och för mig har det varit en hektisk sådan. 📆 Dino avslutade sitt boot camp, hundpensionatssäsongen drog igång på allvar, ny bootcampare har inkommit (berättar mer om henne senare), flera hundar har fått nya hem (bland annat lilla Twain! 😭❤️), jag har rest till Serbien, Spanien och nu senast Stockholm i jobbsammanhang, och har määängder av privatkonsultationer på löpande band, så att jag till och med fått schemalägga extrapass. 😅 Idag kommer ytterligare en bootcampare och hela eftermiddagen är fullspäckad. Tur man har ett jobb man älskar! 💘🐶

Bilderna är ifrån min resa till Stockholm tillsammans med mina vänner och kollegor. 👯‍♀️ Vi hade fantastiskt roligt och all tid med dem är värdefull på alla sätt och vis. 🎢🎠🚉🌆🐾 Jag hade ju dessutom med mig Millennia, Percy och Joaquín, som imponerade enormt från början till slut. Inte något finns att anmärka på gällande deras insats och prestation, och jag kunde inte vara mer nöjd och stolt! 🌟 De har åkt flera tåg (och trängts med andra främmande hundar, livliga småbarn och okända vuxna), bott på flera hotell (där de också lämnats ensamma på rummet), promenerat (lösa) i stimmig stadsmiljö, blivit klappade av främlingar (som inte har frågat först), åkt hiss (nymodigheter för dessa lantisar!), väntat, varit lugna och hållit sig passiva i mängder av olika krävande situationer (typ live-TV!) och hela tiden gjort det med briljans, elegans och värdighet! 🏆 Inte ens när andra hundar har skällt ut dem på knappa avstånd, det varit tajt i gångarna mellan marknadsborden på torget, eller trängseln i den turisttäta storstaden hade fått vem som helst ur balans, har dessa tre byrackor med okänd bakgrund varit till minsta besvär – och de har haft jätteroligt! 🥳 Det svåra, okända och jobbiga blir en spännande utmaning med ökad trygghet och självförtroende som resultat, när man skyddas och vägleds av en avslappnad och självsäker ledare med koll. Flickan som frågade så artigt om hon fick klappa hundarna och blev överlycklig när det var okej, blev ett positivt komplement till alla som bara tog sig friheten i stundens hetta, där jag fick låtsas och bete mig som att det ingick i planerna (för att det var över lika fort som det påbörjade). 🤷🏻‍♀️ Hundarna blev än lite mer stabiliserade av livets alla oväntade och spontana händelser, och det är jag väldigt tacksam för. Allt detta avklarades dessutom utan att dessa hundar någonsin gått en valpkurs, är traditionellt lydnadstränade eller kan några typiska kommandon (inklusive ”sitt”). 💐

Jag vill passa på att tacka er för allt stöd ni ger mig, alla positiva och peppande kommentarer och meddelanden ni skickar mig, all exponering ni gratulerar mig för och delar vidare. Det betyder så otroligt mycket! 🙏💕

Mot balans. ⚖️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: