Längtar till Luleå!

Dogs of Pegasus goes to Luleå!!! 🤩 Norrland, here we come! 🙌💫🌟✨

☯️ RELATIONSKURS ☯️

🔹 Vi går igenom: Hur man skapar en relation baserad på ömsesidig tillit, respekt och kärlek, med en naturlig, givande och praktisk följsamhet som resultat. Ta ditt hundliv till nya höjder genom att utforska din hund som individ och sammankoppla på en djupare nivå. Under kursen utför vi grundliga utvärderingar, breda tolkningar och praktiserar flertalet övningar som stärker relationen mellan hund och människa. Livet blir inte bara enklare och säkrare, det blir också betydligt roligare och mer spännande!

🔸 Syfte: Att du ska kunna skapa en förtroendefull relation att vara glad, nöjd och stolt över! När du är trygg och stark i dig själv är det lättare att leda din hund, men hur sammankopplade är ni intuitivt? Hur väl känner du egentligen din hund, på djupaste individnivå? Kan du utläsa budskapen du får? Den här kursen ämnar att ge dig svaren du behöver för att bygga en stabilare brygga emellan er. Det är oerhört värdefullt.

‼️ För den som inte vill riskera att bli utan plats och missa möjligheten, anmäl dig redan nu!

Anmälan är bindande och bekräftas skriftligen. Löptikar får ej medtagas. ‼️

🔰 VAR: Södra Sunderbyn.

🔰 NÄR: 24-25 augusti.

🔰 HUR: Kursanmälan sker endast till: dogsofpegasus@live.com. Beskriv hunden/hundarna som du vill ta med dig och vad du vill ha hjälp med.

🔰 KOSTNAD: För ekipage med en person + en hund: 3500 kr. Person ifrån samma hushåll betalar 1500 kr. Ytterligare hundar kostar 500 kr/hund.

VÄLKOMNA! ☮️

P.S: Daysee är redan ready for take-off! 🚀🚀🚀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: