Var din bästa vän

Veckans podavsnitt ”Var din bästa vän” handlar om att finnas där för sin hund genom att finnas där för sig själv. 🤝 Det gäller att släppa idén om att omtanke för andra på beskostnad av sig själv, gör en till en bättre, värdigare, människa. Att satsa på egenvård är att investera i en långsiktig balans tack vare den naturliga motståndskraft som byggs upp för att bevara stabil energi. ✨ Det finns ingen heder i att försätta sig själv i obalans i tron om att det är till förmån för hundens välbefinnande, och det är definitivt ingenting som hunden önskar eller gör den lyckligare! Vad som underhåller hundens sinnesro är en ledsagare som prioriterar helheten och därmed inte utelämnar sig själv. Det inkluderar att sätta gränser och värna om sitt personliga utrymme och integritet. ✋ Och du, för ett tränat öga syns det direkt när så inte är fallet. Det märks med en gång när man hyser mer respekt för hunden än sig själv, visar mer tilltro till hundens förmåga än sin egen, och känner en större kärlek och omtanke för hundens välbefinnande än sitt eget – och det ÄR obalans. ⚠️ De goda nyheterna är att det inte behöver ta någonting ifrån varken hunden eller er relation att du är lika mån om er båda. I en relation vinner eller förlorar båda parter när den ena gör det. Tänk på det. 💛

Mot balans. 🌞

🌼 SPOTIFY:

🌼 ANCHOR (följ oss här och få notis om nya avsnitt först av alla!):

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: