Jag & mitt liv

Som vi har promenerat idag! 🐾 Både jag och Silas var helt SLUT efter motionen i den härliga värmen (som ni ser. 😅 Han svepte hälften av vattnet i skålen och däckade direkt på golvet. 😴).

Men det är inte därför jag skriver.

Så himla mycket stöd har inkommit ifrån er sedan jag meddelade nyheterna gällande dokumentären för SVT. Jag har mottagit mängder av meddelanden ifrån kunder som vill markera att deras hund lever eller bor kvar hos dem tack vare hjälpen de fick här, elever som vill stötta och visa sin uppskattning, följare som uppmuntrar mig att ta plats och berätta min historia, och medmänniskor som bara vill slinka in några peppande ord och påpeka att de ser fram emot att få ta del av mitt vardagsliv. ❤️ Det är så fantastiskt roligt och gör mig SÅ känslosam!!! 😭 För det är ju just det som är grejen; dokumentären handlar om mig, Alexandra Ortega. Filmteamet följer mig i min vardag för att fånga allt som ingår där; våra hundar, andra djur, min och Ammes relation, vårt arbete, och framför allt mig som person; hur jag är och varför jag är som jag är. 💁🏻‍♀️ Fokus ligger på min individualitet och min passion för att lyfta, stärka och hjälpa andra – människa som hund – och hur det kommer sig att jag brinner så innerligt för detta. De tycker att kontrasterna i mig som person är intressanta, och jag kan bara hålla med! 😂 Jag är ju en psykologinörd som gräver i sånt där vare sig en kamera är närvarande eller inte! 🕵🏻‍♀️🧠 Det är alltså inte ett hundprogram, utan ett porträtt av mig, och hundarna ingår i bild eftersom de upptar det allra mesta av min tid och är mitt liv! 🐕💖

Hjärtat mitt känns fullt tack vare er. Ni är de bästa supportrarna en kan ha! Tusen tack! 💛🙏✨

Mot balans. ⚖️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: