De tre damerna

En händelse igår fick mig att reflektera över bristen på förståelse, kunskap och respekt ifrån oss människor gentemot hundar; ofta helt utan att vi är medvetna om det. Det fick mig också att tänka på hur mycket onyttigt man lär hunden utan att inse det, och som så ofta bottnar i dålig självkänsla. Jag gjorde ett podavsnitt om detta tillsammans med min vän och kollega Linnea Torndahl, som vi uppkallade ”De tre damerna”. 👵🏻👵🏻👵🏻 Den första reaktionen som inkom från en lyssnare lyder:

”Har just lyssnat på det sista poddavsnittet (De Tre Damerna) och FYFAN vad bra! Stor igenkänning, rakt igenom, fick adrenalinpåslag bara av att lyssna på anekdoten. Önskar att detta avsnitt får stor spridning så att så många som möjligt får höra.”

Vill du lyssna kommer du direkt till avsnittet via länkarna nedan. 💞

🔹 SPOTIFY:

🔹 ANCHOR (följ oss här och få notis om nya avsnitt först av alla!):

P.S. Hur söta är inte Vera och Marisol på bilden?!?! 😍😭 Vinden tog nästan med sig den lille! 😂🌪🐝💨

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: