En glad överraskning

Håll utkik efter nästa veckas Allers! 🗞 Det är första reportaget vi gjort som har så pass mycket fokus på Amme, vilket han tyckte var lite nervöst men kul! ❤️ Det var lustigt, för det var länge sedan vi gjorde den här intervjun och det är sällan man får veta när reportaget kommer ut. Igår förmiddag när jag stod och krattade i ena hundgården så slogs jag plötsligt av tanken på detta och undrade om vi kanske inte till och med hade missat det! 😱 En liten stund senare fick jag ett meddelande ifrån en följare som skickade bilder på reportaget (som redan har hamnat i brevlådan hos de som prenumererar på Allers)! 😯 Jag konstaterade då att vi måste komma ihåg att köpa tidningen nästa vecka, och precis då kom Amme hem med posten – inklusive ett eget exemplar postat ifrån Allers! 😍 Det är sällan de olika tidningarna kommer ihåg att göra så, så det var tacksamt!

Hoppas ni ska gilla det! 🥰

Mot balans. 🙋🏻‍♀️🙋🏾‍♂️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: