Tacksam!

Vet ni, jag vill egentligen bara passa på att tacka er för all positiv feedback jag får för podden, och givetvis för att ni lyssnar! 💛 Varje gång någon hör av sig och berättar vad podden betyder för dem, vilken skillnad den gör och hur mycket den uppskattas, så slår mitt hjärta några volter! 🥳 Det är en häftig känsla när någon beskriver vad som gjorde att de hajade till, tänkte till, och fick dem att justera något som förbättrade läget. Via podden har jag fått ytterligare en plattform att anknyta till er och hjälpa så gott jag kan på avstånd, och det ger mig verkligen massor! Ni är balsam för själen! ✨

TACK! 🙏

För er som inte har upptäckt Dogs of Pegasus podcast än; nedan finner ni länkar till den. ⬇️ Dela gärna, då man aldrig vet vem som kan behöva hitta hit och bara är ett avsnitt ifrån att få rätsida på sitt hundliv. ♻️

🎙 SPOTIFY:

🎙 ANCHOR (följ oss här och få notis om nya avsnitt först av alla!):

https://anchor.fm/dogs-of-pegasus

Mot balans. 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: