Balansguiden – Det måste landa

🧡 Det tar tid att samla på sig information och förstå den, och det tar också tid för den att landa rätt på ett känslomässigt plan och slutligen bli en reflex som ”sitter i ryggmärgen”. Ändå är det lätt att få bråttom och bli otålig när saker och ting inte faller ut som man önskat, eller att stagnera och inbilla sig att man är i hamn; ”för bättre kan det väl inte bli?”. Men det kan det! 😃 I veckans avsnitt av Balansguiden – Det måste landa – pratar vi om den processen, vanliga missar och hur man tar sig vidare. 👍 Länken tar dig direkt till avsnittet! ⬇️

Mot balans. ⛱

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: