Relationskursen var en hit!

I helgen var det premiär för vårt nya kurskoncept Relationskursen. Första omgången är ju alltid ett test för att se om det håller måttet, och baserat på feedbacken jag fått så gjorde det verkligen det!! 🥰🥳 Något av det absolut bästa jag vet är att stärka människor och se dem växa, speciellt när det sker mitt framför ögonen på en och resultaten blir alldeles strålande! ☀️ Men utveckling kostar. Ibland är det ganska tufft, till och med väldigt, om vi ska vara riktigt ärliga. För att komma framåt måste vi erkänna och acceptera vart vi befinner oss intellektuellt, känslomässigt, intuitivt och tekniskt just nu, och då krävs det att man vågar vara uppriktig emot sig själv och låta bli att blanda in några värderingar. Mina kära, underbara, tuffa och starka kursdeltagare gjorde precis det – i grupp till och med! 🤘😎 I två hela dagar har vi grävt, funderat, reflekterat, utvärderat, konstaterat, reagerat och planerat för ett bättre hundliv, ja, faktist en stabilare tillvaro överlag. Många djupa och svåra insikter kom upp och ska nu sjunka in, och det som gör mig så himla stolt, optimistisk, lättad och glad är engagemanget och lojaliteten som dessa modiga personer visar sina hundar, och som de äntligen även ska ägna sig själva. ❤️

Lite blir mycket och svagt kan bli starkt, på gott och ont. Skaffa dig rätt perspektiv för att vända denna sanning till din fördel. Vi hjälper dig, om du vill. 🌺

Tusen tack till alla som kom! På återseende! 🙋🏻‍♀️🙋🏾‍♂️🐕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: