KURSDAGS!

✨🔰 KURSSCHEMA MARS/APRIL 2019 🔰✨

☘️ 23-24/3: KROPPSSPRÅKSKURS 🐕

☘️ 30-31/3: RELATIONSKURS ☯️ – NYHET!

☘️ 13-14/4: HUNDPSYKOLOGIKURS 🧠

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

📌 INFORMATION:

🐕 KROPPSSPRÅKSKURS 🐕

🔹 Vi går igenom: Innebörden av hundens olika signaler, både individuellt och tillsammans i olika sammanhang. Variationer för olika raser, roller och temperament. Bemötandet av olika budskap. Tolkning av hundkommunikation in action! Även människans olika signaler och dess innebörd – ur hundens perspektiv. Här blir du medveten om vad du förmedlar och hur. Roligt och nyttigt så det skriker om det!

🔸 Syfte: Den som kan tolka hund kan bemöta deras olika budskap bättre, och därmed uppfattas som en stabilare och förståndigare ledare. Det är också lika viktigt att få insikt i vad man själv förmedlar via sitt eget kroppsspråk. För att slippa bli överraskad, besviken, ledsen, rädd, arg eller frustrerad behöver man förstå sig på vad hunden säger så att man kan styra upp i tid och undvika att agera klumpigt. Det är dessutom en underbar värld att få tillgång till!

🔺 Ta med hund(ar): Ja!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

☯️ RELATIONSKURS ☯️ – NYHET!

🔹 Vi går igenom: Hur man skapar en relation baserad på ömsesidig tillit, respekt och kärlek, med en naturlig, givande och praktisk följsamhet som resultat. Ta ditt hundliv till nya höjder genom att utforska din hund som individ och sammankoppla på en djupare nivå. Under kursen utför vi grundliga utvärderingar, breda tolkningar och praktiserar flertalet övningar som stärker relationen mellan hund och människa. Livet blir inte bara enklare och säkrare, det blir också betydligt roligare och mer spännande!

🔸 Syfte: Att du ska kunna skapa en förtroendefull relation att vara glad, nöjd och stolt över! När du är trygg och stark i dig själv är det lättare att leda din hund, men hur sammankopplade är ni intuitivt? Hur väl känner du egentligen din hund, på djupaste individnivå? Kan du utläsa budskapen du får? Den här kursen ämnar att ge dig svaren du behöver för att bygga en stabilare brygga emellan er. Det är oerhört värdefullt.

🔺 Ta med hund(ar): Ja!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

🧠 HUNDPSYKOLOGIKURS 🧠

🔹 Vi går igenom: Hundens psykologiska behov, hur de fungerar mentalt, vilka formler som är applicerbara för att tillgodose dessa behov, variationer som förekommer, hur man som människa kan förhålla sig till detta och förvalta det på bästa sätt. Det är här man får veta vad hunden sysslar med och varför! Den som förstår hundpsykologi har minst tusen gånger lättare för allt annat gällande hund! En grundkurs som borde vara ett måste för alla hundägare!

🔸 Syfte: Att skapa förståelse för både sin egen hund och hundar i allmänhet, vilket är en av grundstenarna i en harmonisk relation. Det är svårt att leverera vad hunden behöver när man inte vet vad det är, och eftersom hundar är individer så är det missvisande att utgå helt och hållet ifrån andra. Vi plockar upp lösa trådar, fyller i öppna luckor och slätar ut mängder av frågetecken gällande hundens inre.

🔺 Ta med hund(ar): Ja!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

‼️ Mer info om respektive kurs dyker upp allteftersom. För den som inte vill riskera att bli utan plats och få vänta många månader på nästa tillfälle, anmäl dig redan nu!

Anmälan är bindande och bekräftas skriftligen. Löptikar får ej medtagas. ‼️

Kursanmälan sker endast till: dogsofpegasus@live.com. Beskriv hunden/hundarna som du vill ta med dig och vad du vill ha hjälp med. Glöm inte att uppge vilken kurs du vill gå. 📧

Kurskostnad för ekipage med en person + en hund: 3000 kr. Person ifrån samma hushåll betalar 1500 kr. Ytterligare hundar kostar 500 kr/hund. ✅

VÄLKOMNA! 👋

Ett svar till ”KURSDAGS!”

  1. Hej Alex

    Jag vill gärna anmäla mig till relationskursen 30-31/3

    Med vänliga hälsningar

    Miriam Arlmark ATDD Mail: Mobil: 0707 681199

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: