Farväl, 2018!

Tack för allt, 2018! 🙏✨ Lätt, svårt, roligt, tråkigt, glädjande och sorgligt – jag är bara tacksam för tiden jag får och alla upplevelser som jag fördriver den med. 🎉 Jag vill ju utvecklas, och det har Du hjälpt mig göra under ett helt år! Så många minnen, så många ögonblick av alla möjliga känslor och händelser som nu lämnar plats inför 2019. Jag ser fram emot att möta ännu ett år med samma förväntan, entusiasm, glädje och tacksamhet som jag mötte Dig. Vilken ynnest! 💝

Tack också till alla som har hjälpt till att göra mitt 2018 till vad det var, jag tar med mig så mycket av det framöver! 🥰 Må 2019 vara ett hälsans år där både kropp, sinne och själ får frodas hos hund såväl som människa! Jag önskar oss framgång i våra sunda, solidariska, hjälpsamma, förbättrande och kärleksfulla ansträngningar! 🍀🌈🐾🌷

GOTT NYTT ÅR!!! 🥳🎊🎈

Mot balans! 🌠

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: